Изберете Страница

iPhone 15 Pro ще има още по-тънки и извити рамки

iPhone 15 Pro ще има още по-тънки и извити рамки, в сравнение с моделите iPhone 14 Pro, което ще доведе до външен вид, подобен на Apple Watch, твърди ShrimpApplePro.

Освен това източникът пояснява, че следващото поколение “Pro” модели все още ще има плоски дисплеи, тъй като само рамката ще бъде извита. Тази комбинация от по-тънки рамки и извити ръбове може да доведе до прилика с Apple Watch Series 7 и 8.

Предполага се, че извивките ще присъстват и в дизайна на iPhone 15 и 15 Plus, но тези устройства няма да имат по-тънки рамки. Размерите на дисплеите ще са същите като тези в серията iPhone 14, добавя ShrimpApplePro.

Миналата година същият източник беше сред първите, които посочиха, че моделите iPhone 15 Pro ще имат титаниева рамка с извити ръбове и има сравнително добра репутация, що се отнася до слуховете за новите продукти на Apple.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This