Изберете Страница

iPhone 14 Pro Max печели наградата за най-добър дисплей, измествайки своя предшественик

iPhone 14 Pro Max печели наградата за най-добър дисплей, измествайки своя предшественик iPhone 13 Pro Max, според годишното издание на Display Technology Shoot-On на Display Mate.

Въпреки, че iPhone 14 Pro Max има същата разделителна способност като 13 Pro Max, Apple е добавила редица подобрения. LTPO OLED дисплеят варира от 1 до 120 Hz, вместо от 10 до 120 Hz, което позволява функцията Always-On Display. Освен това, благодарение на новия дизайн, вече има място и за атрактивната функция Dynamic Island, която превръща разстоянието между двата отвора в интерактивна зона с множество възможности за използване.

Display Mate е установила, че iPhone 14 Pro Max може да достигне пикова яркост от 2300 нита, или повече от два пъти над тази на 13 Pro Max. Apple рекламира пикова яркост 2000 нита, така че тестовата е дори повече и от данните на компанията. HDR яркостта достига 1590 нита, което е подобрение с 33%.

iPhone 14 Pro Max печели общо 15 награди за своя дисплей, в сравнение с 13 за 13 Pro Max, а Display Mate посочва, че Apple се е концентрирала върху подобряването на абсолютното качество на картината и абсолютната точност на цветовете на OLED с прецизно фабрично калибриране, което според сайта е “визуално неразличимо от перфектото”.

Най-новият флагман на Apple предлага “равномерно постоянна производителност на дисплея от най-високо ниво” в набор тестове, което му носи много добри и отлични оценки. Въз основа на обширните лабораторни тестове и измервания Display Mate установява, че iPhone 14 Pro Max има впечатляващ отличен дисплей за смартфони от най-високо ниво от световна класа с перфектна точност на калибриране и производителност, която е визуално неразличима от перфектната. Всичко това му носи наградата за най-добър дисплей на смартфон, заедно с най-високата степен на производителност на дисплея в тестовете на Display Mate A+.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване, твърди Barclays, позовавайки се на данни от доставчик на компоненти. В писмо до акционерите този месец, базираната в Тексас компания за полупроводници заявява, че продължава “да се ангажира...

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

Според ново изследване на Ookla, компанията зад популярните приложения и сайт Speedtest, iPhone 14 Pro е “най-бързия 5G телефон”. Изводът е базиран на данни, събрани от хора, тествали скоростта на 5G връзката си в САЩ и Великобритания. Ookla твърди, че нейните тестове...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This