Изберете Страница

iPhone 13 Pro Max получи приза за най-добър дисплей на смартфон на DisplayMate

iPhone 13 Pro Max несъмнено е голям, красив телефон и с новия дисплей ProMotion това, което гледате на него изглежда наистина страхотно. Всъщност този дисплей е толкова специален, че DisplayMate го награди с приза “най-добър смартфон екран”, който е тествал.

В доклада, който включва различни аспекти на тестването на дисплея, DisplayMate посочва, че iPhone 13 Pro Max е успял да зададе или да съответства на 12 от неговите записи за производителност – може би защото е толкова добре обмислен:

“Въз основа на нашите обширни лабораторни тестове и измервания, iPhone 13 Pro Max осигурява еднакво последователна производителност на дисплея от най-високо ниво и получава зелени (много добри до отлични) оценки във всички категории за ефективност и точност на дисплея на лабораторните тестове на DisplayMate. В резултат на това iPhone 13 Pro Max спечели най-висока обща оценка на дисплея и най-висока степен на ефективност А+”.

DisplayMate посочва новата честота на опресняване от 120Hz като една от причините дисплеят да е толкова добър, докато по-малкият прорез на Face ID също получава признание.

“iPhone 13 Pro Max на Apple се предлага с 6.7 инчов OLED панел с честота на опресняване от 10 до 120 Hz в зависимост от това, което се показва. Панелът също е една от причините iPhone 13 Pro Max да е такова чудовище от живот на батерията, благодарение на променливата честота на опресняване, която стои на 10Hz, когато се показва само статично съдържание”.

Продажбите на iPhone 13 Pro Max вече стартираха и той се оказа доста популярен сред първите закупили го потребители. За съжаление последните слухове сочат, че поради липса на ключов елемент за оптичната стабилизацияна камерата, доставките се забавят със седмици. Прогнозата е те да се нормализират едва през ноември, като това включва повечето модели от серията, но от друга страна не засяга iPhone 13 mini, чието търсене явно е далеч по-малко. Според някои източници, това ще е последният компактен модел iPhone, а от следващата година компанията ще го замени с друг 6.7 инчов модел.

При нашите мобилни оператори поръчките за новите модели iPhone 13 стартират от утре, 1 октомври, не е ясно обаче до колко те ще могат да отговорят на търсенето и кога всъщност ще успеете да се сдобиете с някой от новите модели iPhone 13.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This