Изберете Страница

iPhone 13 Pro Max получи приза за най-добър дисплей на смартфон на DisplayMate

iPhone 13 Pro Max несъмнено е голям, красив телефон и с новия дисплей ProMotion това, което гледате на него изглежда наистина страхотно. Всъщност този дисплей е толкова специален, че DisplayMate го награди с приза “най-добър смартфон екран”, който е тествал.

В доклада, който включва различни аспекти на тестването на дисплея, DisplayMate посочва, че iPhone 13 Pro Max е успял да зададе или да съответства на 12 от неговите записи за производителност – може би защото е толкова добре обмислен:

“Въз основа на нашите обширни лабораторни тестове и измервания, iPhone 13 Pro Max осигурява еднакво последователна производителност на дисплея от най-високо ниво и получава зелени (много добри до отлични) оценки във всички категории за ефективност и точност на дисплея на лабораторните тестове на DisplayMate. В резултат на това iPhone 13 Pro Max спечели най-висока обща оценка на дисплея и най-висока степен на ефективност А+”.

DisplayMate посочва новата честота на опресняване от 120Hz като една от причините дисплеят да е толкова добър, докато по-малкият прорез на Face ID също получава признание.

“iPhone 13 Pro Max на Apple се предлага с 6.7 инчов OLED панел с честота на опресняване от 10 до 120 Hz в зависимост от това, което се показва. Панелът също е една от причините iPhone 13 Pro Max да е такова чудовище от живот на батерията, благодарение на променливата честота на опресняване, която стои на 10Hz, когато се показва само статично съдържание”.

Продажбите на iPhone 13 Pro Max вече стартираха и той се оказа доста популярен сред първите закупили го потребители. За съжаление последните слухове сочат, че поради липса на ключов елемент за оптичната стабилизацияна камерата, доставките се забавят със седмици. Прогнозата е те да се нормализират едва през ноември, като това включва повечето модели от серията, но от друга страна не засяга iPhone 13 mini, чието търсене явно е далеч по-малко. Според някои източници, това ще е последният компактен модел iPhone, а от следващата година компанията ще го замени с друг 6.7 инчов модел.

При нашите мобилни оператори поръчките за новите модели iPhone 13 стартират от утре, 1 октомври, не е ясно обаче до колко те ще могат да отговорят на търсенето и кога всъщност ще успеете да се сдобиете с някой от новите модели iPhone 13.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This