Изберете Страница

iPhone 13 ще има 120 Hz дисплей с по-малък прорез

Надеждният анализатор Минг-Чи Куо излезе с нова инвестиционна бележка, която се фокусира върху очакванията за iPhone 13.

За тазгодишното поколение iPhone анализаторът посочва, че ще е същото като iPhone 12, що се отнася до четирите модела и аналогичните им размери на дисплеите. Те все още ще използват Lightning порт, а iPhone 13 mini ще остане опция и тази година.

Дисплеите на iPhone 13 Pro/Pro Max ще използват по-енергоефективната LTPO технология и ще добавят поддръжка на 120 Hz. Прорезът в горната част на екрана пък ще е с по-малък размер.

Що се отнася до камерата, новите модели ще имат подобрена ултраширока камера и автофокус. Според Куо обаче, няма вариант тазгодишен модел iPhone да бъде изцяло без порт и с вграден в бутона за захранване сензор за пръстови отпечатъци, а времева граница за добавянето на тези екстри не се посочва.

iPhone 13 ще има батерия с по-голям капацитет, което ще направи устройствата по-тежки, а LiDAR сензорите все още ще са преимущество само на Pro моделите.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This