Изберете Страница

iPhone 13 ще има 120 Hz дисплей с по-малък прорез

Надеждният анализатор Минг-Чи Куо излезе с нова инвестиционна бележка, която се фокусира върху очакванията за iPhone 13.

За тазгодишното поколение iPhone анализаторът посочва, че ще е същото като iPhone 12, що се отнася до четирите модела и аналогичните им размери на дисплеите. Те все още ще използват Lightning порт, а iPhone 13 mini ще остане опция и тази година.

Дисплеите на iPhone 13 Pro/Pro Max ще използват по-енергоефективната LTPO технология и ще добавят поддръжка на 120 Hz. Прорезът в горната част на екрана пък ще е с по-малък размер.

Що се отнася до камерата, новите модели ще имат подобрена ултраширока камера и автофокус. Според Куо обаче, няма вариант тазгодишен модел iPhone да бъде изцяло без порт и с вграден в бутона за захранване сензор за пръстови отпечатъци, а времева граница за добавянето на тези екстри не се посочва.

iPhone 13 ще има батерия с по-голям капацитет, което ще направи устройствата по-тежки, а LiDAR сензорите все още ще са преимущество само на Pro моделите.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This