Изберете Страница

iPhone 13 ще има 120 Hz дисплей с по-малък прорез

Надеждният анализатор Минг-Чи Куо излезе с нова инвестиционна бележка, която се фокусира върху очакванията за iPhone 13.

За тазгодишното поколение iPhone анализаторът посочва, че ще е същото като iPhone 12, що се отнася до четирите модела и аналогичните им размери на дисплеите. Те все още ще използват Lightning порт, а iPhone 13 mini ще остане опция и тази година.

Дисплеите на iPhone 13 Pro/Pro Max ще използват по-енергоефективната LTPO технология и ще добавят поддръжка на 120 Hz. Прорезът в горната част на екрана пък ще е с по-малък размер.

Що се отнася до камерата, новите модели ще имат подобрена ултраширока камера и автофокус. Според Куо обаче, няма вариант тазгодишен модел iPhone да бъде изцяло без порт и с вграден в бутона за захранване сензор за пръстови отпечатъци, а времева граница за добавянето на тези екстри не се посочва.

iPhone 13 ще има батерия с по-голям капацитет, което ще направи устройствата по-тежки, а LiDAR сензорите все още ще са преимущество само на Pro моделите.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This