Изберете страница

iPhone 13 ще има 120 Hz дисплей с по-малък прорез

Надеждният анализатор Минг-Чи Куо излезе с нова инвестиционна бележка, която се фокусира върху очакванията за iPhone 13.

За тазгодишното поколение iPhone анализаторът посочва, че ще е същото като iPhone 12, що се отнася до четирите модела и аналогичните им размери на дисплеите. Те все още ще използват Lightning порт, а iPhone 13 mini ще остане опция и тази година.

Дисплеите на iPhone 13 Pro/Pro Max ще използват по-енергоефективната LTPO технология и ще добавят поддръжка на 120 Hz. Прорезът в горната част на екрана пък ще е с по-малък размер.

Що се отнася до камерата, новите модели ще имат подобрена ултраширока камера и автофокус. Според Куо обаче, няма вариант тазгодишен модел iPhone да бъде изцяло без порт и с вграден в бутона за захранване сензор за пръстови отпечатъци, а времева граница за добавянето на тези екстри не се посочва.

iPhone 13 ще има батерия с по-голям капацитет, което ще направи устройствата по-тежки, а LiDAR сензорите все още ще са преимущество само на Pro моделите.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This