Изберете Страница

iPhone 13 може да се похвали със зашеметяващ матово черен цвят

Apple може да се откаже от опцията сиво, на iPhone 12 Pro, в полза на матово черна версия за следващото поколение смартфони, твърди Макс Вейнбах.

В новото си видео в канала EverythingApplePro Вейнбах сподели макети с новото покритие, което наистина изглежда впечатляващо. То е подобно на черната опция в текущите модели, но има покритие от нов висок клас.

Освен това има и защита против пръстови отпечатъци, за да гарантира, че устройството ще изглежда добре във всеки един момент.

Всъщност компанията и преди е пускала черни вариации, но в края на миналата година поулчи патент за матово покритие върху анодизиран метал, което според съобщенията е трудно да се направи. Възможно е обаче, точно то да бъде демонстрирано за пръв път тази есен с iPhone 13. Слуховете сочат още, че Apple обмисля вариант с бронзов или оранжев отенък.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This