Изберете Страница

iPhone 13 може да се похвали със зашеметяващ матово черен цвят

Apple може да се откаже от опцията сиво, на iPhone 12 Pro, в полза на матово черна версия за следващото поколение смартфони, твърди Макс Вейнбах.

В новото си видео в канала EverythingApplePro Вейнбах сподели макети с новото покритие, което наистина изглежда впечатляващо. То е подобно на черната опция в текущите модели, но има покритие от нов висок клас.

Освен това има и защита против пръстови отпечатъци, за да гарантира, че устройството ще изглежда добре във всеки един момент.

Всъщност компанията и преди е пускала черни вариации, но в края на миналата година поулчи патент за матово покритие върху анодизиран метал, което според съобщенията е трудно да се направи. Възможно е обаче, точно то да бъде демонстрирано за пръв път тази есен с iPhone 13. Слуховете сочат още, че Apple обмисля вариант с бронзов или оранжев отенък.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This