Изберете страница

iPhone 13 може да се похвали със зашеметяващ матово черен цвят

Apple може да се откаже от опцията сиво, на iPhone 12 Pro, в полза на матово черна версия за следващото поколение смартфони, твърди Макс Вейнбах.

В новото си видео в канала EverythingApplePro Вейнбах сподели макети с новото покритие, което наистина изглежда впечатляващо. То е подобно на черната опция в текущите модели, но има покритие от нов висок клас.

Освен това има и защита против пръстови отпечатъци, за да гарантира, че устройството ще изглежда добре във всеки един момент.

Всъщност компанията и преди е пускала черни вариации, но в края на миналата година поулчи патент за матово покритие върху анодизиран метал, което според съобщенията е трудно да се направи. Възможно е обаче, точно то да бъде демонстрирано за пръв път тази есен с iPhone 13. Слуховете сочат още, че Apple обмисля вариант с бронзов или оранжев отенък.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This