Изберете страница

iOS 17 ще предложи нови опции за Lock Screen, Apple Music и App Library

iOS 17 ще предложи нови опции за Lock Screen, Apple Music, App Library и Control Center, твърди нова публикация в китайската социална мрежа Weibo. Информацията от същия акаунт, който разкри, че Apple ще пусне жълт вариант на iPhone 14.

Според източника, ще има опции за размер на шрифта на заключен екран, бутон за споделяне на персонализирани дизайни на екрана с други потребители, ще се виждат текстовете на Apple Music, а самото приложение ще има опростен интерфейс, папките в App Library ще могат да се преименуват ръчно, а контролният център също ще претърпи промени в дизайна. Плъзгачът за фенерчето ще може да се регулира свободно, като този за звука.

Всъщност промените в контролния център вече бяха обект на по-стари слухове, но останалите новости чуваме за пръв път. Нито една от тях няма да е новаторска, но все пак те ще донесат значими подобрения. Като цяло слуховете предполагат, че iOS 17 ще е скромна актуализация, фокусирана върху стабилността и производителността.

Миналата седмица журналистът Марк Гърман разкри, че очаква iOS 17 да донесе подобрения във Find My и Wallet, но е малко вероятно актуализацията да включва основни нови функции. Дали всичко това ще се окаже истина обаче, ще научим по време на WWDC 2023, която започва на 5 юни.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This