Изберете страница

iOS 17 може да донесе големи промени в контролния център на iPhone

iOS 17 може да донесе големи промени в контролния център на iPhone, твърди член на форума на MacRumors, който даде точни подробности за Dynamic Island на iPhone 14, преди премиерата на устройството миналата година.

В имейл анонимният източник добавя, че iOS 17 ще се фокусира върху подобрения в производителността и стабилността, което предполага, че обновеният контролен център може да стане една от основните промени в новата версия. Очаква се Apple да обяви iOS 17 по време на WWDC 2023 на 5 юни и първата бета версия за разработчици да бъде достъпна за тестване по-късно същия ден.

За съжаление източникът не предоставя никакви конкретни подробности относно промените, планирани за контролния център, който от своя страна изглежда почти идентично от пускането на iOS 11 през 2017 година. Менюто предоставя на потребителите удобен достъп до контроли за WiFi, Bluetooth, яркост на екрана, сила на звука и др. функции, а при моделите с Face ID се отваря чрез плъзгане надолу от десния ъгъл на дисплея. То дебютира с iOS 7 и тази година ще навърши 10 години.

Въпреки че източникът на информацията има доказан опит в тази сфера, този слух все още не е потвърден от други, а плановете на Apple може да се променят в последния момент, така че ще се наложи да изчакаме до началото на юни, за да разберем какви изненади ни е приготвила компанията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This