Изберете страница

iOS 17 може да донесе големи промени в контролния център на iPhone

iOS 17 може да донесе големи промени в контролния център на iPhone, твърди член на форума на MacRumors, който даде точни подробности за Dynamic Island на iPhone 14, преди премиерата на устройството миналата година.

В имейл анонимният източник добавя, че iOS 17 ще се фокусира върху подобрения в производителността и стабилността, което предполага, че обновеният контролен център може да стане една от основните промени в новата версия. Очаква се Apple да обяви iOS 17 по време на WWDC 2023 на 5 юни и първата бета версия за разработчици да бъде достъпна за тестване по-късно същия ден.

За съжаление източникът не предоставя никакви конкретни подробности относно промените, планирани за контролния център, който от своя страна изглежда почти идентично от пускането на iOS 11 през 2017 година. Менюто предоставя на потребителите удобен достъп до контроли за WiFi, Bluetooth, яркост на екрана, сила на звука и др. функции, а при моделите с Face ID се отваря чрез плъзгане надолу от десния ъгъл на дисплея. То дебютира с iOS 7 и тази година ще навърши 10 години.

Въпреки че източникът на информацията има доказан опит в тази сфера, този слух все още не е потвърден от други, а плановете на Apple може да се променят в последния момент, така че ще се наложи да изчакаме до началото на юни, за да разберем какви изненади ни е приготвила компанията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This