Изберете Страница

iOS 16.3 се очаква следващата седмица

iOS 16.3 навлезе в бета тестове през декември и се очаква да бъде пусната официално следващата седмица. Apple потвърди датата на пускане на iOS 16.3 в прессъобщение, обявявайки редица начини, по които празнува Месеца на черната история.

Инициативите включват нов тапет Unity за iPhone, както и Unity Face за Apple Watch. Компанията посочи, че и двете неща изискват watchOS 9.3 и iOS 16.3, които ще станат достъпни “по някое време”следващата седмица.

Циферблатът Unity2023 ще е достъпен за Apple Watch Series 4 и по-нови модели с watchOS 9.3 и iPhone 8 и по-нови с iOS 16.3, които ще получат и тапет за заключен екран Unity. Освен тези добавки, iOS 16.3 ще включва и някои промени и функции, като възможност за използване на физически ключове за сигурност за Apple ID, промени в начина на работа на Call with Hold за спешни повиквания, които ще изискват да освободите бутоните, за да се свържете със спешните служби след обратно броене, както и насоки как да се използва Handoff от iPhone към HomePod.

Както става ясно от всичко това, iOS 16.3 ще е малка актуализация, а все още очакваните Apple Card Savings Account, Apple Pay Later, Apple Music Classical и Advanced Data Protection за iCloud извън САЩ, може би ще пристигнат с iOS 16.4, която вероятно ще влезе в бета тестове веднага след това.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This