Изберете страница

iOS 16.3 се очаква следващата седмица

iOS 16.3 навлезе в бета тестове през декември и се очаква да бъде пусната официално следващата седмица. Apple потвърди датата на пускане на iOS 16.3 в прессъобщение, обявявайки редица начини, по които празнува Месеца на черната история.

Инициативите включват нов тапет Unity за iPhone, както и Unity Face за Apple Watch. Компанията посочи, че и двете неща изискват watchOS 9.3 и iOS 16.3, които ще станат достъпни “по някое време”следващата седмица.

Циферблатът Unity2023 ще е достъпен за Apple Watch Series 4 и по-нови модели с watchOS 9.3 и iPhone 8 и по-нови с iOS 16.3, които ще получат и тапет за заключен екран Unity. Освен тези добавки, iOS 16.3 ще включва и някои промени и функции, като възможност за използване на физически ключове за сигурност за Apple ID, промени в начина на работа на Call with Hold за спешни повиквания, които ще изискват да освободите бутоните, за да се свържете със спешните служби след обратно броене, както и насоки как да се използва Handoff от iPhone към HomePod.

Както става ясно от всичко това, iOS 16.3 ще е малка актуализация, а все още очакваните Apple Card Savings Account, Apple Pay Later, Apple Music Classical и Advanced Data Protection за iCloud извън САЩ, може би ще пристигнат с iOS 16.4, която вероятно ще влезе в бета тестове веднага след това.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This