Изберете Страница

iOS 14 може да предложи уиджети за началния екран и персонализация на тапетите

iOS 14 може да предложи за пръв път уиджети и персонализирани тапети за началния екран, твърди потребителят DongleBookPro в Twitter.

Според него Apple работи за внедряване на уиджети, които могат да се движат свободно като икони на началния екран на iPhone и iPad за пръв път. Функцията е с кодово име Avocado и за нея няма повече подробности, освен че в крайна сметка може и да отпадне.

В допълнение към тези уиджети, потребителят споделя, че съществуват скрийншоти, които показват настройки за тапетите и опции за персонализация в iOS 14. Изображенията разкриват ново меню “Колекции”, което потребителите могат да попълнят със собствени снимки, както и това, че Apple няма да премахва тапети, въведени с предишната версия на операционната система, а ще ги групира по различен начин, за да могат да се превъртат наляви, или надясно, вместо нагоре и надолу.


Споменават се и нови опции “изглед на началния екран”, които ще позволят да се променя външния вид на текущия тапет, като се избере между тъмна, неясна, замъглена и нормална версия.

Очаква се Apple да обяви iOS 14 на своето събитие WWDC 2020 през юни, което ще се проведе онлайн.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This