Изберете Страница

iFixit публикува рентгенови тапети за Apple Watch Series 7, които ви помагат да разберете какво има в часовника

iFixit вече сподели своето традиционно разглобяване на Apple Watch Series 7 през октомври, но сега се завръща, за да публикува рентгенови тапети, които ви помагат да разберете какво има в часовника.

Въпреки, че всеки може да използва тези тапети, те са предназначени за потребителите на Apple Watch Series 7, тъй като покозват всички вътрешни компоненти на устройството. По този начин изглежда сякаш гледате вътрешността на часовника, когато събудите дисплея.

Тапетите са предназначени за моделите 41 и 45 мм и можете да видите неща като батерията, Taptic Engine, някои плоски кабели и дори част от платката. Въпреки, че новото поколение часовници на Apple не се оказа голям ъпгрейд, iFixit разкри някои интересни вътрешни промени като по-голяма батерия и преработен дисплей, премахнат диагностичен порт и нов модул за високоговорителите.

Можете да изтеглите тапетите на Apple Watch Series 7 на сайта на iFixit. Ще трябва да ги запишете на своя телефон и след това да ги синхронизирате с часовника, като използвате Photos watch face.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

iOS 16.4  ще добави някои нови функции

iOS 16.4 ще добави някои нови функции

След почти 6 седмици бета тестове, се очаква iOS 16.4 да бъде пусната официално тази седмица, за да добави някои нови функции за iPhone 8 и по-новите модели. С актуализацията ще пристигнат нови емотикони, въведени с Unicode 15.0, сред които треперещо лице, сърце в три...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This