Изберете Страница

iFixit публикува рентгенови тапети за Apple Watch Series 7, които ви помагат да разберете какво има в часовника

iFixit вече сподели своето традиционно разглобяване на Apple Watch Series 7 през октомври, но сега се завръща, за да публикува рентгенови тапети, които ви помагат да разберете какво има в часовника.

Въпреки, че всеки може да използва тези тапети, те са предназначени за потребителите на Apple Watch Series 7, тъй като покозват всички вътрешни компоненти на устройството. По този начин изглежда сякаш гледате вътрешността на часовника, когато събудите дисплея.

Тапетите са предназначени за моделите 41 и 45 мм и можете да видите неща като батерията, Taptic Engine, някои плоски кабели и дори част от платката. Въпреки, че новото поколение часовници на Apple не се оказа голям ъпгрейд, iFixit разкри някои интересни вътрешни промени като по-голяма батерия и преработен дисплей, премахнат диагностичен порт и нов модул за високоговорителите.

Можете да изтеглите тапетите на Apple Watch Series 7 на сайта на iFixit. Ще трябва да ги запишете на своя телефон и след това да ги синхронизирате с часовника, като използвате Photos watch face.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This