Изберете Страница

iFixit публикува рентгенови тапети за Apple Watch Series 7, които ви помагат да разберете какво има в часовника

iFixit вече сподели своето традиционно разглобяване на Apple Watch Series 7 през октомври, но сега се завръща, за да публикува рентгенови тапети, които ви помагат да разберете какво има в часовника.

Въпреки, че всеки може да използва тези тапети, те са предназначени за потребителите на Apple Watch Series 7, тъй като покозват всички вътрешни компоненти на устройството. По този начин изглежда сякаш гледате вътрешността на часовника, когато събудите дисплея.

Тапетите са предназначени за моделите 41 и 45 мм и можете да видите неща като батерията, Taptic Engine, някои плоски кабели и дори част от платката. Въпреки, че новото поколение часовници на Apple не се оказа голям ъпгрейд, iFixit разкри някои интересни вътрешни промени като по-голяма батерия и преработен дисплей, премахнат диагностичен порт и нов модул за високоговорителите.

Можете да изтеглите тапетите на Apple Watch Series 7 на сайта на iFixit. Ще трябва да ги запишете на своя телефон и след това да ги синхронизирате с часовника, като използвате Photos watch face.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This