Изберете страница

iFixit публикува рентгенови тапети за Apple Watch Series 7, които ви помагат да разберете какво има в часовника

iFixit вече сподели своето традиционно разглобяване на Apple Watch Series 7 през октомври, но сега се завръща, за да публикува рентгенови тапети, които ви помагат да разберете какво има в часовника.

Въпреки, че всеки може да използва тези тапети, те са предназначени за потребителите на Apple Watch Series 7, тъй като покозват всички вътрешни компоненти на устройството. По този начин изглежда сякаш гледате вътрешността на часовника, когато събудите дисплея.

Тапетите са предназначени за моделите 41 и 45 мм и можете да видите неща като батерията, Taptic Engine, някои плоски кабели и дори част от платката. Въпреки, че новото поколение часовници на Apple не се оказа голям ъпгрейд, iFixit разкри някои интересни вътрешни промени като по-голяма батерия и преработен дисплей, премахнат диагностичен порт и нов модул за високоговорителите.

Можете да изтеглите тапетите на Apple Watch Series 7 на сайта на iFixit. Ще трябва да ги запишете на своя телефон и след това да ги синхронизирате с часовника, като използвате Photos watch face.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This