Изберете Страница

AutoSleep 5 осигурява следене на съня с Apple Watch и поддръжка на iPhone X

Вчера популярната програма за автоматично проследяване на съня, AutoSleep беше обновена до версия 5, която осигурява нови функци и подобрения, включително и поддръжка на iPhone X.

С новите модели Apple Watch, които имат подобрен живот на батерията, много потребители могат да се възползват от възможността да следят съня си, въпреки че Apple все още не предлага тази възможност директно в watchOS. За целта те трябва да използват приложения от трети страни, а едно от най-добрите такива е именно AutoSleep. То може да проследи качеството и продължителността на съня и само чрез iPhone, но много по-удобно е това да стане с помощта на часовника, за да не се налага да оставяте телефона си в леглото. До сега потребителите трябваше да синхронизират приложението с iPhone, за да прегледат изчислените показатели за съня си, но с петата версия на AutoSleep и приложението за Apple Watch вече всичко се случва напълно автоматично, без да се налага извършването на някакви действия на телефона.

Приложението показва данни за качеството на съня и различин статистики, които могат да бъдат прегледани със завъртане на дигиталната коронка на часовника, или чрез превъртане с пръст по екрана. Функцията „Light Off”, която позволява следене на нужното за заспиване време, информацията става още по-изчерпателна, а цветовете на статистиката в самото приложение са заглушени и илюстрират колко време точно е спал потребителят, сравнено с общото време, прекарано в леглото.

Що се отнася до приложението за iPhone, статистиката за съня е значително по-подредена и лесна за намиране, а функцията за откриване на движение е изключена, за да се избегне активирането на часовника по време на сън и съответно да се спести батерия. Тя разбира се може да се включи, ако не носите часовника си нощем, а използвате телефона за проследяване на съня. Информационните екрани са обединени в един общ, като показателите са ясно обозначени и лесно достъпни с един поглед при превъртане.

Графиката на анализа на съня е преместена точно под часовете и разкрива различни данни, като зона на сън и сърдечен ритъм. AutoSleep вече разполага и с опции за споделяне на бележки в социалните мрежи. Като всяко наскоро обновено приложение, то също вече поддържа резолюцията на екрана на iPhone X, а ако сме успели да ви заинтригуваме, можете да го закупите само за 2.99 долара от AppStore.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This