Изберете Страница

Apple Watch Ultra ще получи още по-голям micro LED дисплей през 2024 година

Apple Watch Ultra ще получи още по-голям micro LED дисплей през 2024 година, твърди анализаторът Джеф Пу в своите бележки към инвеститорите.

Пу смята, че моделите Apple Watch през 2023 година ще са скучни и няма да получат значим ъпгрейд. Според него, продажбите на часовниците ще спадат тази година именно поради липсата на значително надграждане на спецификациите.

За сметка на това анализаторът твърди, че през 2024 година Apple Watch Ultra вероятно ще премине към micro LED панел, вместо OLED, като така ще постигне още по-високи нива на яркост и по-голяма точност на цветовете.

Според слуховете, Apple работи върху въвеждането на micro LED дисплеи в някои свои бъдещи продукти. Технологията обаче все още е значително по-скъпа от OLED и mini LED. Това прави Apple Watch идеалният продукт, който може да дебютира първи с такъв дисплей. В крайна сметка именно часовникът беше първото устройство на Apple с OLEDдисплей.

Освен тона Пу добавя, че според източници, запознати с темата, Apple Watch Ultra 2024 ще има по-голям 2.1” дисплей, в сравнение с 1.93” на настоящия модел. Това не означава непременно, че цялото устройство ще стане по-голямо, тъй като компанията може просто да намали рамките около екрана.

Що се отнася до тазгодишното поколение Apple Watch Series 9, все още не е ясно дали Apple планира да пусне и модел Ultra, но множество слухове сочат, че компанията работи върху сензори за измерване на кръвната захар и кръвното налягане, които вероятно ще добави в часовниците си.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This