Изберете Страница

Apple Watch Ultra впечатлява с резултатите си в тестове за издръжливост

Apple Watch Ultra официално излезе на пазара в петък, а тестовете за издръжливост не закъсняха. Резултатите на новия часовник на Apple обаче са впечатляващи.

Във видео, публикувано в YouTube от TechRax, издръжливостта на Apple Watch Ultra е тествана с чук и при падане. Както вече знаете, устройството има ново титаниево покритие, плосък дисплей и предпазител на коронката, които явно му помагат в тестовете.

Часовникът издържа на многократни удари с чук, без повреда на дисплея, но за съжаление се изключва и не се включва преди дисплеят да се повреди, което явно сигнализира за вътрешна повреда. TechRex подлага Apple Watch Ultra и на тестове за падане от произволна височина.

Друг клип в YouTube качен от DC Rainmaker показва новото приложение Depth и производителността на часовника под вода и през ръкавица. Във видеото часовникът се тества с помощта на камера за гмуркане, като се симулира изживяването под вода и свързаните с него промени в налягането.

Дълбокомерът на Apple Watch Ultra може да осигури измерване в реално време на подводна дълбочина до 40 метра, заедно с отчитане на температурата на водата, твърди Apple. Приложението Depth показва данните в реално време, докато се гмуркате, а клипът дава отговор на въпроса какво ще се случи след ограничението от 40 метра – на екрана се появява предупреждение, че данните ще се визуализират отново, когато се върнете на дълбочина, поддържана от часовника.


Разработчикът на iOS Дейвид Смит също тества Apple Watch Ultra в пътуване до шотландските планини, а мнението му след първия ден е, че часовникът е страхотен, екранът му е огромен и върши чудесна работа за проследяване и навигация. При 18 мили проследяване на тренировки, часовникът все още има 37% батерия, което говори красноречиво за издръжливостта й. Ден втори от теста е фокусиран върху навигацията и при 17 изминати мили по топографска карта, актуализирана на живо, часовникът има още 63% оставаща батерия, споделя Смит.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This