Изберете страница

Apple Watch Ultra впечатлява с резултатите си в тестове за издръжливост

Apple Watch Ultra официално излезе на пазара в петък, а тестовете за издръжливост не закъсняха. Резултатите на новия часовник на Apple обаче са впечатляващи.

Във видео, публикувано в YouTube от TechRax, издръжливостта на Apple Watch Ultra е тествана с чук и при падане. Както вече знаете, устройството има ново титаниево покритие, плосък дисплей и предпазител на коронката, които явно му помагат в тестовете.

Часовникът издържа на многократни удари с чук, без повреда на дисплея, но за съжаление се изключва и не се включва преди дисплеят да се повреди, което явно сигнализира за вътрешна повреда. TechRex подлага Apple Watch Ultra и на тестове за падане от произволна височина.

Друг клип в YouTube качен от DC Rainmaker показва новото приложение Depth и производителността на часовника под вода и през ръкавица. Във видеото часовникът се тества с помощта на камера за гмуркане, като се симулира изживяването под вода и свързаните с него промени в налягането.

Дълбокомерът на Apple Watch Ultra може да осигури измерване в реално време на подводна дълбочина до 40 метра, заедно с отчитане на температурата на водата, твърди Apple. Приложението Depth показва данните в реално време, докато се гмуркате, а клипът дава отговор на въпроса какво ще се случи след ограничението от 40 метра – на екрана се появява предупреждение, че данните ще се визуализират отново, когато се върнете на дълбочина, поддържана от часовника.


Разработчикът на iOS Дейвид Смит също тества Apple Watch Ultra в пътуване до шотландските планини, а мнението му след първия ден е, че часовникът е страхотен, екранът му е огромен и върши чудесна работа за проследяване и навигация. При 18 мили проследяване на тренировки, часовникът все още има 37% батерия, което говори красноречиво за издръжливостта й. Ден втори от теста е фокусиран върху навигацията и при 17 изминати мили по топографска карта, актуализирана на живо, часовникът има още 63% оставаща батерия, споделя Смит.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This