Изберете Страница

Apple Watch Series X и SE 3 ще дебютират следващата година с по-големи дисплеи

Apple Watch Series X и SE 3 ще дебютират следващата година с по-големи дисплеи, сочи поручване на анализатора Дейвид Хсие, публикувано наскоро.

В своите бележки Хсие твърди, че Series X ще има два размера на дисплея – 1.89” и 2.04”, което ще е с 5% – 10% повече от Series 8, в зависимост от размера на корпуса. Тези раземри се отнасят за правоъгълния панел на дисплея, но тъй като Apple Watch има заоблена рамка, действителната видима площ е по-малка.

Apple Watch Series X ще е серия, подобна на iPhone X, но името не е потвърдено. Хсие вероятно го използва въз основа на факта, че моделът се очаква да е 10-то поколение. Оригиналният Apple Watch беше представен през септември 2014 година и пуснат на пазара през април 2015 година.

Що се отнася до третото поколение Apple Watch SE, анализаторът очаква устройството да има същите размери на дисплея като Series 8, но ако рамките му също са по-тънки, той може да е наличен в размери 41 мм и 45 мм. Освен това Хсие споменава и тазгодишната Series 9, която според него ще запази същите размери на дисплея като миналогодишната, а следващото поколение Apple Watch Ultra ще разполага с по-голям 2.13” дисплей.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This