Изберете страница

Apple Watch Series X и SE 3 ще дебютират следващата година с по-големи дисплеи

Apple Watch Series X и SE 3 ще дебютират следващата година с по-големи дисплеи, сочи поручване на анализатора Дейвид Хсие, публикувано наскоро.

В своите бележки Хсие твърди, че Series X ще има два размера на дисплея – 1.89” и 2.04”, което ще е с 5% – 10% повече от Series 8, в зависимост от размера на корпуса. Тези раземри се отнасят за правоъгълния панел на дисплея, но тъй като Apple Watch има заоблена рамка, действителната видима площ е по-малка.

Apple Watch Series X ще е серия, подобна на iPhone X, но името не е потвърдено. Хсие вероятно го използва въз основа на факта, че моделът се очаква да е 10-то поколение. Оригиналният Apple Watch беше представен през септември 2014 година и пуснат на пазара през април 2015 година.

Що се отнася до третото поколение Apple Watch SE, анализаторът очаква устройството да има същите размери на дисплея като Series 8, но ако рамките му също са по-тънки, той може да е наличен в размери 41 мм и 45 мм. Освен това Хсие споменава и тазгодишната Series 9, която според него ще запази същите размери на дисплея като миналогодишната, а следващото поколение Apple Watch Ultra ще разполага с по-голям 2.13” дисплей.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This