Изберете Страница

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Очаква се предстоящият Apple Watch Series 8 да може да отчита телесната температура под някаква форма. Сега журналистът Марк Гърман твърди, че сензорът на часовника ще е достатъчно точен, за да определи дали потребителят има треска.

В своя бюлетин Power On Гърман посочва, че функцията ще е налична в стандартния модел на Apple Watch Series 8, заедно с някои актуализирани здравни опции, но не всички варианти на часовника ще я поддържат – най-вероятно Apple Watch SE 2 няма да може да отчита телесната температура.

Според журналиста функцията няма да предоставя специфични данни, но ще “може да разбере, че потребителят има треска”. Подобно на други системи на Apple Watch, при откриване на такава ситуация, тя ще направи препоръка за използване на термометър, по-точно отчитане на температурата и връзка с лекар.

Извън новината за температурния сензор, Гърман отново посочва, че новото поколение часовници няма да претърпят особени промени по отношение на дизайна и хардуера и отново ще са базирани на същия чип S6.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This