Изберете страница

Apple Watch 8 Pro ще предложи първия истински редизайн след Series 4, но няма да има плоски ръбове

Apple Watch 8 Pro ще предложи първия истински редизайн след Series 4 и нов титаниев корпус, но няма да има плоски ръбове, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман. В последното издание на своя бюлетин Power On Гърман посочва, че тазгодишният модел от висок клас ще е “малко по-голям” от настоящите часовници на компанията, дотолкова, че “може да се хареса само на определена група клиенти”. Очаква се устройството да разполага със 7% по-голям дисплей.

Гърман потвърди слуховете, че Apple Watch 8 Pro ще включва първия нов дизайн от пускането на Apple Watch Series 4 през 2018 година. Очевидно часовникът няма да е кръгъл, но няма да има и плоски ръбове, противно на някои слухове. Според журналиста новият дизайн ще е “еволюция на сегашната правоъгълна форма”.

Гърман добавя, че устройството ще има нов корпус, направен от “по-издръжлива формула от титан, за да е още по-здрав”. Освен това се очаква часовникът да предложи по-дълъг живот на батерията – до няколко дни с едно зареждане, чрез нов Low Power Mode.

Единствената нова здравна функци, която се очаква да пристигне с Apple Watch Series 8 е сензор за телесна температура, а мониторингът на кръвното налягане ще е готов до 2025 година, твърди журналистът. Що се отнася до мониторингът на кръвна захар, той няма да е готов преди “края на десетилетието”. Въпреки това Гърман смята, че “предстоящото издание на Apple Watch се очертава като един от най-вълнуващите продукти на компанията тази година”.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This