Изберете Страница

Apple Watch 8 Pro ще предложи първия истински редизайн след Series 4, но няма да има плоски ръбове

Apple Watch 8 Pro ще предложи първия истински редизайн след Series 4 и нов титаниев корпус, но няма да има плоски ръбове, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман. В последното издание на своя бюлетин Power On Гърман посочва, че тазгодишният модел от висок клас ще е “малко по-голям” от настоящите часовници на компанията, дотолкова, че “може да се хареса само на определена група клиенти”. Очаква се устройството да разполага със 7% по-голям дисплей.

Гърман потвърди слуховете, че Apple Watch 8 Pro ще включва първия нов дизайн от пускането на Apple Watch Series 4 през 2018 година. Очевидно часовникът няма да е кръгъл, но няма да има и плоски ръбове, противно на някои слухове. Според журналиста новият дизайн ще е “еволюция на сегашната правоъгълна форма”.

Гърман добавя, че устройството ще има нов корпус, направен от “по-издръжлива формула от титан, за да е още по-здрав”. Освен това се очаква часовникът да предложи по-дълъг живот на батерията – до няколко дни с едно зареждане, чрез нов Low Power Mode.

Единствената нова здравна функци, която се очаква да пристигне с Apple Watch Series 8 е сензор за телесна температура, а мониторингът на кръвното налягане ще е готов до 2025 година, твърди журналистът. Що се отнася до мониторингът на кръвна захар, той няма да е готов преди “края на десетилетието”. Въпреки това Гърман смята, че “предстоящото издание на Apple Watch се очертава като един от най-вълнуващите продукти на компанията тази година”.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Откакто Apple създаде iPadOS, актуализациите на софтуера за таблети излизаха заедно с тези за iPhone, това обаче може да се промени следващия месец, твърди Bloomberg. Apple планира да отложи пускането на iPadOS 16 с около месец, в сравнение с iOS 16, която ще излезе...

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават – Pro моделите ще имат и по-добър OLED панел, твърдят последните слухове. Samsung Display ще използва по-усъвършенствани материали за панелите на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, пише The Elec. Samsung ще използва...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This