Изберете страница

Apple Watch 8 Pro ще предложи първия истински редизайн след Series 4, но няма да има плоски ръбове

Apple Watch 8 Pro ще предложи първия истински редизайн след Series 4 и нов титаниев корпус, но няма да има плоски ръбове, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман. В последното издание на своя бюлетин Power On Гърман посочва, че тазгодишният модел от висок клас ще е “малко по-голям” от настоящите часовници на компанията, дотолкова, че “може да се хареса само на определена група клиенти”. Очаква се устройството да разполага със 7% по-голям дисплей.

Гърман потвърди слуховете, че Apple Watch 8 Pro ще включва първия нов дизайн от пускането на Apple Watch Series 4 през 2018 година. Очевидно часовникът няма да е кръгъл, но няма да има и плоски ръбове, противно на някои слухове. Според журналиста новият дизайн ще е “еволюция на сегашната правоъгълна форма”.

Гърман добавя, че устройството ще има нов корпус, направен от “по-издръжлива формула от титан, за да е още по-здрав”. Освен това се очаква часовникът да предложи по-дълъг живот на батерията – до няколко дни с едно зареждане, чрез нов Low Power Mode.

Единствената нова здравна функци, която се очаква да пристигне с Apple Watch Series 8 е сензор за телесна температура, а мониторингът на кръвното налягане ще е готов до 2025 година, твърди журналистът. Що се отнася до мониторингът на кръвна захар, той няма да е готов преди “края на десетилетието”. Въпреки това Гърман смята, че “предстоящото издание на Apple Watch се очертава като един от най-вълнуващите продукти на компанията тази година”.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This