Изберете Страница

Apple Watch 8 Pro ще предложи първия истински редизайн след Series 4, но няма да има плоски ръбове

Apple Watch 8 Pro ще предложи първия истински редизайн след Series 4 и нов титаниев корпус, но няма да има плоски ръбове, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман. В последното издание на своя бюлетин Power On Гърман посочва, че тазгодишният модел от висок клас ще е “малко по-голям” от настоящите часовници на компанията, дотолкова, че “може да се хареса само на определена група клиенти”. Очаква се устройството да разполага със 7% по-голям дисплей.

Гърман потвърди слуховете, че Apple Watch 8 Pro ще включва първия нов дизайн от пускането на Apple Watch Series 4 през 2018 година. Очевидно часовникът няма да е кръгъл, но няма да има и плоски ръбове, противно на някои слухове. Според журналиста новият дизайн ще е “еволюция на сегашната правоъгълна форма”.

Гърман добавя, че устройството ще има нов корпус, направен от “по-издръжлива формула от титан, за да е още по-здрав”. Освен това се очаква часовникът да предложи по-дълъг живот на батерията – до няколко дни с едно зареждане, чрез нов Low Power Mode.

Единствената нова здравна функци, която се очаква да пристигне с Apple Watch Series 8 е сензор за телесна температура, а мониторингът на кръвното налягане ще е готов до 2025 година, твърди журналистът. Що се отнася до мониторингът на кръвна захар, той няма да е готов преди “края на десетилетието”. Въпреки това Гърман смята, че “предстоящото издание на Apple Watch се очертава като един от най-вълнуващите продукти на компанията тази година”.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This