Изберете Страница

Apple ще оценява дисплеите за iPhone 14 тази седмица

Apple ще оценява дисплеите за iPhone 14 тази седмица, преди да стартира масовото производство, твърди The Elec. OLED панелите са предназначени за стандартния 6.1” модел, чието производство трябва да започне между юли и август.

Производител на дисплеите е BOE, която имаше известни противоречия с Apple по-рано тази година, след като гигантът откри, че компанията тайно променя параметри в OLED панелите за iPhone 13. Явно тези противоречия са вече изгладени, след срещи между ръководствата на двете компании, тъй като OLED панелите за iPhone 14 отново ще се произвеждат от BOE.

Вероятно тук влияние има и влиянието на компанията във веригата за доставки, оказвайки натиск върху Samsung Display и LG Display за конкурентно ниски цени. Проблемът с промените в параметрите на панелите обаче, може би ще окаже влияние върху броя на поръчките, които Apple ще направи към BOE и, който спореди изданието е намален до около 5 милиона.

BOE очаква да получи зелена светлина от Apple преди края на този месец, но в информацията се посочва, че компанията изостава с няколко седмици след Samsung и LG. Въпреки закъсненията, свързани с локдауните в Китай, се очаква серията iPhone 14 да бъде представена навреме тази есен.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This