Изберете Страница

Apple ще оценява дисплеите за iPhone 14 тази седмица

Apple ще оценява дисплеите за iPhone 14 тази седмица, преди да стартира масовото производство, твърди The Elec. OLED панелите са предназначени за стандартния 6.1” модел, чието производство трябва да започне между юли и август.

Производител на дисплеите е BOE, която имаше известни противоречия с Apple по-рано тази година, след като гигантът откри, че компанията тайно променя параметри в OLED панелите за iPhone 13. Явно тези противоречия са вече изгладени, след срещи между ръководствата на двете компании, тъй като OLED панелите за iPhone 14 отново ще се произвеждат от BOE.

Вероятно тук влияние има и влиянието на компанията във веригата за доставки, оказвайки натиск върху Samsung Display и LG Display за конкурентно ниски цени. Проблемът с промените в параметрите на панелите обаче, може би ще окаже влияние върху броя на поръчките, които Apple ще направи към BOE и, който спореди изданието е намален до около 5 милиона.

BOE очаква да получи зелена светлина от Apple преди края на този месец, но в информацията се посочва, че компанията изостава с няколко седмици след Samsung и LG. Въпреки закъсненията, свързани с локдауните в Китай, се очаква серията iPhone 14 да бъде представена навреме тази есен.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This