Изберете Страница

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила по време на WWDC 2023, като ще даде възможност на някои разработчици и присъстващи да ги изпробват след обявяването им, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман.

Компанията изгради нова структура в кампуса Apple Park, проектирана да предоставя контролирани практически демонстрации на очилата. Тестовата зона се намира на баскетболните игрища, близо до фитнес центъра за служители. По време на събитието ще бъдат направени демонстрации с членове на медиите и някои разработчици, но зоната ще се използва за целта и през цялото лято. Apple може да кани разработчици в Apple Park постоянно, за да им позволи да тестват очилата за целите на техните приложения.

След основната бележка в Steve Jobs Theater ще има и практически демонстрации на хардуера. Компанията ще демонстрира FaceTime във VR, Apple TV+ съдържание и игри. Клиенти с особени състояния като мигрена, световъртеж, синдром след сътресение и минали травматични мозъчни наранявания, ще бъдат предупреждавани да не използват очилата.

Първите AR/VR очила на Apple няма да бъдат налични на пазара веднага след WWDC и всъщност ще бъдат пуснати няколко месеца по-късно. Масовото им производство все още не е започнало и най-новата информация предполага старт преди декемврийските празници.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година, твърди тайванската компания TrendForce на фона на предишни слухове за увеличение на цените на двата Pro модели в предстоящата серия. Според компанията, iPhone 15 Pro отново ще се продава за 999 долара в...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This