Изберете Страница

Apple се е отказала от M1 Mac Pro в полза на M2 Extreme

Apple се е отказала от M1 Mac Pro в полза на M2 Extreme, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман в свое интервю за YouTube канала Max Tech. В него Гърман обсъди някаи противоречиви слухове около M2 MacBook Air и хвърли известна светлина върху непредставените продукти на компанията, които няма да бъдат пуснати.

“Не мисля, че ще има редизайн на Mac mini”, твърди журналистът. “Всъщност не знам от къде идват тези слухове за редизайн. Мисля, че всичко това ще се изрази в промени в спецификациите”.

Слуховете за нов Mac mini идват от противоречивия Джон Просър, чийто прогнози не винаги са точни. След представянето на Mac Studio изглеждаше, че Apple повече няма да преработва Mac mini. Mac Pro с М1 обаче се задържа в слуховете до скоро.

“Те (Apple) имаха M1 Mac Pro, готов за работа преди месеци”, продължава Гърман. “Но предполагам, че са се отказали от него, за да изчакат версията M2 Pro”.

Слуховете първоначално предполагаха, че Mac Pro ще бъде обяве по време на WWDC 2022 с вариант М1, може би по-висок от M1 Ultra. Това обаче така и не се случи и сега, със съществуването на М2, Mac Pro може да не пристигне дълго време. Гърман вярва, че Mac Pro с “M2 Extreme” може да бъде обявен до края на годината, но няма да бъде пуснат на пазара поне до средата на 2023. Apple може да обяви и нови iPad Pro с М2 и други устройства в същия период.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване, твърди Barclays, позовавайки се на данни от доставчик на компоненти. В писмо до акционерите този месец, базираната в Тексас компания за полупроводници заявява, че продължава “да се ангажира...

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

Според ново изследване на Ookla, компанията зад популярните приложения и сайт Speedtest, iPhone 14 Pro е “най-бързия 5G телефон”. Изводът е базиран на данни, събрани от хора, тествали скоростта на 5G връзката си в САЩ и Великобритания. Ookla твърди, че нейните тестове...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This