Изберете Страница

Apple се е отказала от M1 Mac Pro в полза на M2 Extreme

Apple се е отказала от M1 Mac Pro в полза на M2 Extreme, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман в свое интервю за YouTube канала Max Tech. В него Гърман обсъди някаи противоречиви слухове около M2 MacBook Air и хвърли известна светлина върху непредставените продукти на компанията, които няма да бъдат пуснати.

“Не мисля, че ще има редизайн на Mac mini”, твърди журналистът. “Всъщност не знам от къде идват тези слухове за редизайн. Мисля, че всичко това ще се изрази в промени в спецификациите”.

Слуховете за нов Mac mini идват от противоречивия Джон Просър, чийто прогнози не винаги са точни. След представянето на Mac Studio изглеждаше, че Apple повече няма да преработва Mac mini. Mac Pro с М1 обаче се задържа в слуховете до скоро.

“Те (Apple) имаха M1 Mac Pro, готов за работа преди месеци”, продължава Гърман. “Но предполагам, че са се отказали от него, за да изчакат версията M2 Pro”.

Слуховете първоначално предполагаха, че Mac Pro ще бъде обяве по време на WWDC 2022 с вариант М1, може би по-висок от M1 Ultra. Това обаче така и не се случи и сега, със съществуването на М2, Mac Pro може да не пристигне дълго време. Гърман вярва, че Mac Pro с “M2 Extreme” може да бъде обявен до края на годината, но няма да бъде пуснат на пазара поне до средата на 2023. Apple може да обяви и нови iPad Pro с М2 и други устройства в същия период.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This