Изберете страница

Apple се е отказала от M1 Mac Pro в полза на M2 Extreme

Apple се е отказала от M1 Mac Pro в полза на M2 Extreme, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман в свое интервю за YouTube канала Max Tech. В него Гърман обсъди някаи противоречиви слухове около M2 MacBook Air и хвърли известна светлина върху непредставените продукти на компанията, които няма да бъдат пуснати.

“Не мисля, че ще има редизайн на Mac mini”, твърди журналистът. “Всъщност не знам от къде идват тези слухове за редизайн. Мисля, че всичко това ще се изрази в промени в спецификациите”.

Слуховете за нов Mac mini идват от противоречивия Джон Просър, чийто прогнози не винаги са точни. След представянето на Mac Studio изглеждаше, че Apple повече няма да преработва Mac mini. Mac Pro с М1 обаче се задържа в слуховете до скоро.

“Те (Apple) имаха M1 Mac Pro, готов за работа преди месеци”, продължава Гърман. “Но предполагам, че са се отказали от него, за да изчакат версията M2 Pro”.

Слуховете първоначално предполагаха, че Mac Pro ще бъде обяве по време на WWDC 2022 с вариант М1, може би по-висок от M1 Ultra. Това обаче така и не се случи и сега, със съществуването на М2, Mac Pro може да не пристигне дълго време. Гърман вярва, че Mac Pro с “M2 Extreme” може да бъде обявен до края на годината, но няма да бъде пуснат на пазара поне до средата на 2023. Apple може да обяви и нови iPad Pro с М2 и други устройства в същия период.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This