Изберете Страница

Apple се е отказала от M1 Mac Pro в полза на M2 Extreme

Apple се е отказала от M1 Mac Pro в полза на M2 Extreme, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман в свое интервю за YouTube канала Max Tech. В него Гърман обсъди някаи противоречиви слухове около M2 MacBook Air и хвърли известна светлина върху непредставените продукти на компанията, които няма да бъдат пуснати.

“Не мисля, че ще има редизайн на Mac mini”, твърди журналистът. “Всъщност не знам от къде идват тези слухове за редизайн. Мисля, че всичко това ще се изрази в промени в спецификациите”.

Слуховете за нов Mac mini идват от противоречивия Джон Просър, чийто прогнози не винаги са точни. След представянето на Mac Studio изглеждаше, че Apple повече няма да преработва Mac mini. Mac Pro с М1 обаче се задържа в слуховете до скоро.

“Те (Apple) имаха M1 Mac Pro, готов за работа преди месеци”, продължава Гърман. “Но предполагам, че са се отказали от него, за да изчакат версията M2 Pro”.

Слуховете първоначално предполагаха, че Mac Pro ще бъде обяве по време на WWDC 2022 с вариант М1, може би по-висок от M1 Ultra. Това обаче така и не се случи и сега, със съществуването на М2, Mac Pro може да не пристигне дълго време. Гърман вярва, че Mac Pro с “M2 Extreme” може да бъде обявен до края на годината, но няма да бъде пуснат на пазара поне до средата на 2023. Apple може да обяви и нови iPad Pro с М2 и други устройства в същия период.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

iOS 16.4  ще добави някои нови функции

iOS 16.4 ще добави някои нови функции

След почти 6 седмици бета тестове, се очаква iOS 16.4 да бъде пусната официално тази седмица, за да добави някои нови функции за iPhone 8 и по-новите модели. С актуализацията ще пристигнат нови емотикони, въведени с Unicode 15.0, сред които треперещо лице, сърце в три...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This