Изберете страница

Apple разпрати поканите за WWDC 2017

Apple разпрати покани до медиите за откриването на WWDC 2017, потвърждавайки датата и часа на събитието. То ще се проведе в конгресния център McEnery Convention Center и ще започне на 5 юни в 20 часа наше време.

Очаква се както и през последните години, Apple да позволи на пресата, разработчиците и феновете да хвърлят пръв поглед към новите версии на своите операционни система, които ще бъдат освободени по-късно тази година. Новите технологии, с които трябва да се справят разработчиците преди следващата голяма актуализация, често определят това, което можем да очакваме от бъдещия хардуер. Тази година всички погледи са насочени към iOS и по-специално към iPhone 8, който се очаква да бъде представен през септември и да донесе основни промени както в дизайна, така и в хардуера.

Макар, че поканите на Apple за медийни събития обикновено предлагат цветна графика, в която всеки се опитва да разгадае какво можем да очакваме, тазгодишните покани са изненадващо скромни. Можем само да се надяваме, че дизайнът им не е знак за това, което предстои, тъй като WWDC 2017 е едно от най-чаканите събития през годината.

Наред с новите версии на iOS и macOS, се очаква Apple да представи следващите watchOS и tvOS, а слуховете сочат, че можем да видим и конкурента на Amazon Echo, въпреки че хардуерните версии обикновено не се показват на това събитие.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This