Изберете Страница

Apple разпрати поканите за WWDC 2017

Apple разпрати покани до медиите за откриването на WWDC 2017, потвърждавайки датата и часа на събитието. То ще се проведе в конгресния център McEnery Convention Center и ще започне на 5 юни в 20 часа наше време.

Очаква се както и през последните години, Apple да позволи на пресата, разработчиците и феновете да хвърлят пръв поглед към новите версии на своите операционни система, които ще бъдат освободени по-късно тази година. Новите технологии, с които трябва да се справят разработчиците преди следващата голяма актуализация, често определят това, което можем да очакваме от бъдещия хардуер. Тази година всички погледи са насочени към iOS и по-специално към iPhone 8, който се очаква да бъде представен през септември и да донесе основни промени както в дизайна, така и в хардуера.

Макар, че поканите на Apple за медийни събития обикновено предлагат цветна графика, в която всеки се опитва да разгадае какво можем да очакваме, тазгодишните покани са изненадващо скромни. Можем само да се надяваме, че дизайнът им не е знак за това, което предстои, тъй като WWDC 2017 е едно от най-чаканите събития през годината.

Наред с новите версии на iOS и macOS, се очаква Apple да представи следващите watchOS и tvOS, а слуховете сочат, че можем да видим и конкурента на Amazon Echo, въпреки че хардуерните версии обикновено не се показват на това събитие.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година, твърди тайванската компания TrendForce на фона на предишни слухове за увеличение на цените на двата Pro модели в предстоящата серия. Според компанията, iPhone 15 Pro отново ще се продава за 999 долара в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This