Изберете страница

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка.

През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до животоспасяващо антиретровирусно лечение и тестване за ХИВ и помагайки на ХИВ-позитивните майки да предотвратят предаването на вируса на техните бебета.

Apple подкрепя фонда по три начина:

Първо чрез популяризиране на (PRODUCT)RED версии на набор от продукти.

Apple Watch Series 9, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 13 и iPhone SE и аксесоари, включително силиконовия калъф с MagSafe за цялата гама iPhone 14 и iPhone 13.

Част от продажната цена на всичко това отива в Глобалния фонд. Apple препоръчва специалното издание Apple Watch S9 като потенциален избор за подарък.

Най-популярният часовник в света се предлага в (PRODUCT)RED алуминиев корпус с (PRODUCT)RED Sport Band. Захранван от новия S9 SiP, Apple Watch Series 9 е пълен с най-модерните функции за здраве, фитнес и безопасност в Apple Watch до момента, плюс вълшебен нов жест с двойно докосване и прецизно намиране за iPhone.

Нови циферблати Palette и Solar Analog също ще се предлагат в червено, присъединявайки се към Metropolitan, World Time, Numerals Mono, Gradient, Stripes и Typograph в колекция от специално персонализирани циферблати за отбелязване на Световния ден за борба със СПИН.

На второ място компанията дарява по един долар за всяка покупка, направена тази седмица.

От днес до 8 декември Apple ще дарява $1 за всяка покупка, направена с Apple Pay на apple.com, чрез приложението Apple Store или на място в Apple Store. По този начин клиентите могат да закупят всеки продукт или аксесоар на Apple и да помогнат за спасяването на животи.

На трето място, гигантът предвижда специални покупки в приложението за три популярни игри.

От днес до 4 декември App Store ще дари всички приходи от избрани ексклузивни покупки в приложения за три невероятни игри — MONOPOLY GO!, Gardenscapes и EA Sports FC Mobile — на Глобалния фонд, включително аватари, страхотни щитове, и звездни футболисти.

Както обикновено, компанията също така ще отбележи Световния ден за борба със СПИН в магазините си като включи логото в червено.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This