Изберете страница

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка.

През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до животоспасяващо антиретровирусно лечение и тестване за ХИВ и помагайки на ХИВ-позитивните майки да предотвратят предаването на вируса на техните бебета.

Apple подкрепя фонда по три начина:

Първо чрез популяризиране на (PRODUCT)RED версии на набор от продукти.

Apple Watch Series 9, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 13 и iPhone SE и аксесоари, включително силиконовия калъф с MagSafe за цялата гама iPhone 14 и iPhone 13.

Част от продажната цена на всичко това отива в Глобалния фонд. Apple препоръчва специалното издание Apple Watch S9 като потенциален избор за подарък.

Най-популярният часовник в света се предлага в (PRODUCT)RED алуминиев корпус с (PRODUCT)RED Sport Band. Захранван от новия S9 SiP, Apple Watch Series 9 е пълен с най-модерните функции за здраве, фитнес и безопасност в Apple Watch до момента, плюс вълшебен нов жест с двойно докосване и прецизно намиране за iPhone.

Нови циферблати Palette и Solar Analog също ще се предлагат в червено, присъединявайки се към Metropolitan, World Time, Numerals Mono, Gradient, Stripes и Typograph в колекция от специално персонализирани циферблати за отбелязване на Световния ден за борба със СПИН.

На второ място компанията дарява по един долар за всяка покупка, направена тази седмица.

От днес до 8 декември Apple ще дарява $1 за всяка покупка, направена с Apple Pay на apple.com, чрез приложението Apple Store или на място в Apple Store. По този начин клиентите могат да закупят всеки продукт или аксесоар на Apple и да помогнат за спасяването на животи.

На трето място, гигантът предвижда специални покупки в приложението за три популярни игри.

От днес до 4 декември App Store ще дари всички приходи от избрани ексклузивни покупки в приложения за три невероятни игри — MONOPOLY GO!, Gardenscapes и EA Sports FC Mobile — на Глобалния фонд, включително аватари, страхотни щитове, и звездни футболисти.

Както обикновено, компанията също така ще отбележи Световния ден за борба със СПИН в магазините си като включи логото в червено.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This