Изберете Страница

Apple пусна нов фирмуер за AirTags

Apple пусна нов фирмуер за AirTags. Номерът на компилацията е 2A36, докато старата, която беше пусната през ноември беше с номер 2A24e. Когато я инсталирате обаче, ще видите номер на версията 2.0.36.

Все още няма информация какво включва актуализацията, но Apple може би ще публикува документ за поддръжка с подробностите по-късно.

Всъщност не е възможно ръчно да актуализирате AirTag, тъй като ъпдейтът пристига ОТА, когато устройството е свързано с iPhone. За да сте сигурни, че актуализацията ще се случи, можете да оставите своите AirTags в обхвата на iPhone и да изчакате. Проверка на текущия фирмуер на устройствата може да се направи чрез Find My, където в раздела Items ще видите името на AirTag и съответно версията на фирмуера му.

Интересното е, че Apple започна да разпространява предишната актуализация 2A24e миналия месец, но я изтегли, преди тя да достигне до всички устройства. Новият фирмуер заменя тази версия.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This