Изберете страница

Apple пусна нови клипове, подчертаващи издръжливостта на iPhone 11 Pro и възможностите на камерата му

След като предварителните поръчки за iPhone 11 и iPhone 11 Pro вече започнаха, Apple сподели няколко нови клипа, за да демонстрира възможностите на iPhone 11 Pro.

Пръвото видео е с акцент върху повишената издръжливост на устройството, а компанията посочва, че новите модели са направени от по-здраво стъкло и са със сертефикат IP68 за водо и прахо устойчивост:

Във втория клип виждаме възможностите на камерата на iPhone 11 Pro, които се демонстрират, чрез заснемане на куче от различни фокусни разстояния, както и в нощен режим:

Третият клип, наречен Cinematic Tests демонстрира 4К възможностите за видеозаснемане и беше част от представянето на телефоните миналата седмица:

У нас предварителните поръчки за iPhone 11 и iPhone 11 Pro ще стартират на 20 септември, а продажбите им започват от 27 септември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This