Изберете Страница

Apple пусна нови клипове, подчертаващи издръжливостта на iPhone 11 Pro и възможностите на камерата му

След като предварителните поръчки за iPhone 11 и iPhone 11 Pro вече започнаха, Apple сподели няколко нови клипа, за да демонстрира възможностите на iPhone 11 Pro.

Пръвото видео е с акцент върху повишената издръжливост на устройството, а компанията посочва, че новите модели са направени от по-здраво стъкло и са със сертефикат IP68 за водо и прахо устойчивост:

Във втория клип виждаме възможностите на камерата на iPhone 11 Pro, които се демонстрират, чрез заснемане на куче от различни фокусни разстояния, както и в нощен режим:

Третият клип, наречен Cinematic Tests демонстрира 4К възможностите за видеозаснемане и беше част от представянето на телефоните миналата седмица:

У нас предварителните поръчки за iPhone 11 и iPhone 11 Pro ще стартират на 20 септември, а продажбите им започват от 27 септември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила по време на WWDC 2023, като ще даде възможност на някои разработчици и присъстващи да ги изпробват след обявяването им, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман. Компанията изгради нова структура в...

81% от всички iPhone работят с iOS 16

81% от всички iPhone работят с iOS 16

81% от всички iPhone работят с iOS 16, която беше пусната през септември миналата година, сочи сайтът за разработчици на Apple, броени дни преди премиерата на iOS 17. 13% са устройствата с iOS 15, която все още получава корекции за сигурност и само 6% работят с...

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман. В пост в Twitter Гърман сподели, че тазгодишната основна бележка ще се фокусира върху обявяването на “няколко”...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This