Изберете Страница

Apple пусна нови клипове, подчертаващи издръжливостта на iPhone 11 Pro и възможностите на камерата му

След като предварителните поръчки за iPhone 11 и iPhone 11 Pro вече започнаха, Apple сподели няколко нови клипа, за да демонстрира възможностите на iPhone 11 Pro.

Пръвото видео е с акцент върху повишената издръжливост на устройството, а компанията посочва, че новите модели са направени от по-здраво стъкло и са със сертефикат IP68 за водо и прахо устойчивост:

Във втория клип виждаме възможностите на камерата на iPhone 11 Pro, които се демонстрират, чрез заснемане на куче от различни фокусни разстояния, както и в нощен режим:

Третият клип, наречен Cinematic Tests демонстрира 4К възможностите за видеозаснемане и беше част от представянето на телефоните миналата седмица:

У нас предварителните поръчки за iPhone 11 и iPhone 11 Pro ще стартират на 20 септември, а продажбите им започват от 27 септември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване, твърди Barclays, позовавайки се на данни от доставчик на компоненти. В писмо до акционерите този месец, базираната в Тексас компания за полупроводници заявява, че продължава “да се ангажира...

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

Според ново изследване на Ookla, компанията зад популярните приложения и сайт Speedtest, iPhone 14 Pro е “най-бързия 5G телефон”. Изводът е базиран на данни, събрани от хора, тествали скоростта на 5G връзката си в САЩ и Великобритания. Ookla твърди, че нейните тестове...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This