Изберете страница

Apple предлага възстановяване на сумите, дадени за отстраняване на много специфичен проблем при iMac

Apple не прави големи пропуски, що се отнася до дизайна, но когато допусне грешка, винаги я поправя и именно това е причината компанията да пусне следващата си програма за възстановяване, която е насочена към част от iMac устройствата.

Според информация на MacRumors, тя касае проблемите с пантата на дисплея на iMac, продадени между декември 2012 и юли 2014 година, като компанията ще поеме разходите за ремонт или ще възстанови вече заплатените от потребителите суми за ремонт.

Бърз преглед на форумите за поддръжка на Apple показва, че много собственици на тези устройства са имали проблем с пантата, която губи способността си да поддържа дисплея под определен ъгъл. Поради тази повреда в шарнира, той се накланя на една страна, а разходите за ремонта могат да надминат 100 долара.

За разлика от останалите подобни програми, тази не е публично обявена на сайта на компанията, но тя вече е уведомила своите доставчици на услуги и ако сте сред собствениците на iMac, който попада в цитирания по-горе период, можете да се обърнете към оторизиран сервиз на Apple за отстраняване на проблема или възстановяване на вече похарчената за това сума.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This