Изберете страница

Apple предлага възстановяване на сумите, дадени за отстраняване на много специфичен проблем при iMac

Apple не прави големи пропуски, що се отнася до дизайна, но когато допусне грешка, винаги я поправя и именно това е причината компанията да пусне следващата си програма за възстановяване, която е насочена към част от iMac устройствата.

Според информация на MacRumors, тя касае проблемите с пантата на дисплея на iMac, продадени между декември 2012 и юли 2014 година, като компанията ще поеме разходите за ремонт или ще възстанови вече заплатените от потребителите суми за ремонт.

Бърз преглед на форумите за поддръжка на Apple показва, че много собственици на тези устройства са имали проблем с пантата, която губи способността си да поддържа дисплея под определен ъгъл. Поради тази повреда в шарнира, той се накланя на една страна, а разходите за ремонта могат да надминат 100 долара.

За разлика от останалите подобни програми, тази не е публично обявена на сайта на компанията, но тя вече е уведомила своите доставчици на услуги и ако сте сред собствениците на iMac, който попада в цитирания по-горе период, можете да се обърнете към оторизиран сервиз на Apple за отстраняване на проблема или възстановяване на вече похарчената за това сума.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This