Изберете Страница

Apple предлага възстановяване на сумите, дадени за отстраняване на много специфичен проблем при iMac

Apple не прави големи пропуски, що се отнася до дизайна, но когато допусне грешка, винаги я поправя и именно това е причината компанията да пусне следващата си програма за възстановяване, която е насочена към част от iMac устройствата.

Според информация на MacRumors, тя касае проблемите с пантата на дисплея на iMac, продадени между декември 2012 и юли 2014 година, като компанията ще поеме разходите за ремонт или ще възстанови вече заплатените от потребителите суми за ремонт.

Бърз преглед на форумите за поддръжка на Apple показва, че много собственици на тези устройства са имали проблем с пантата, която губи способността си да поддържа дисплея под определен ъгъл. Поради тази повреда в шарнира, той се накланя на една страна, а разходите за ремонта могат да надминат 100 долара.

За разлика от останалите подобни програми, тази не е публично обявена на сайта на компанията, но тя вече е уведомила своите доставчици на услуги и ако сте сред собствениците на iMac, който попада в цитирания по-горе период, можете да се обърнете към оторизиран сервиз на Apple за отстраняване на проблема или възстановяване на вече похарчената за това сума.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар