Изберете Страница

Apple предлага възстановяване на сумите, дадени за отстраняване на много специфичен проблем при iMac

Apple не прави големи пропуски, що се отнася до дизайна, но когато допусне грешка, винаги я поправя и именно това е причината компанията да пусне следващата си програма за възстановяване, която е насочена към част от iMac устройствата.

Според информация на MacRumors, тя касае проблемите с пантата на дисплея на iMac, продадени между декември 2012 и юли 2014 година, като компанията ще поеме разходите за ремонт или ще възстанови вече заплатените от потребителите суми за ремонт.

Бърз преглед на форумите за поддръжка на Apple показва, че много собственици на тези устройства са имали проблем с пантата, която губи способността си да поддържа дисплея под определен ъгъл. Поради тази повреда в шарнира, той се накланя на една страна, а разходите за ремонта могат да надминат 100 долара.

За разлика от останалите подобни програми, тази не е публично обявена на сайта на компанията, но тя вече е уведомила своите доставчици на услуги и ако сте сред собствениците на iMac, който попада в цитирания по-горе период, можете да се обърнете към оторизиран сервиз на Apple за отстраняване на проблема или възстановяване на вече похарчената за това сума.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This