Изберете Страница

Apple планира нов 15” MacBook с опции за чип М2 и M2 Pro за 2023 година

Apple планира нов 15” MacBook с опции за чип М2 и M2 Pro, който може да излезе на пазара около второто тримесечие на 2023 година, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо. По-рано той посочи, че новият 15” модел може да не е брандиран като MacBook Air, но не предостави никакви подробности за потенциалното му име.

Конфигурациите с чип М2 ще бъдат в комплект с новия двупортов 35W захранващ адаптер на Apple, докато тези с M2 Pro ще се доставят с по-мощен 67W адаптер, твърди още анализаторът. Тези адаптери вече са опции за новия MacBook Air, задвижван от чип М2, който стартира следващия месец.

Освен това Куо посочва, че все още не е чувал за планове за 12” MacBook, за който се говореше по-рано. Миналата седмица журналистът Марк Гърман съобщи, че Apple обмисля пускането на нов 12” лаптоп в края на 2023 или в началото на 2024 година, но не е ясно дали ще е MacBook от нисък клас или MacBook Pro.

През последните седмици се появиха слухове за няколко нови размера MacBook и iPad, планирани за следващата година, а след това Гърман съобщи, че компанията работи върху нов 15” MacBook Air, който може би е именно моделът, за който Куо говори, но подробностите вероятно ще станат ясни с наближаване на премиерата му.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This