Изберете страница

Apple планира нов 15” MacBook с опции за чип М2 и M2 Pro за 2023 година

Apple планира нов 15” MacBook с опции за чип М2 и M2 Pro, който може да излезе на пазара около второто тримесечие на 2023 година, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо. По-рано той посочи, че новият 15” модел може да не е брандиран като MacBook Air, но не предостави никакви подробности за потенциалното му име.

Конфигурациите с чип М2 ще бъдат в комплект с новия двупортов 35W захранващ адаптер на Apple, докато тези с M2 Pro ще се доставят с по-мощен 67W адаптер, твърди още анализаторът. Тези адаптери вече са опции за новия MacBook Air, задвижван от чип М2, който стартира следващия месец.

Освен това Куо посочва, че все още не е чувал за планове за 12” MacBook, за който се говореше по-рано. Миналата седмица журналистът Марк Гърман съобщи, че Apple обмисля пускането на нов 12” лаптоп в края на 2023 или в началото на 2024 година, но не е ясно дали ще е MacBook от нисък клас или MacBook Pro.

През последните седмици се появиха слухове за няколко нови размера MacBook и iPad, планирани за следващата година, а след това Гърман съобщи, че компанията работи върху нов 15” MacBook Air, който може би е именно моделът, за който Куо говори, но подробностите вероятно ще станат ясни с наближаване на премиерата му.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This