Изберете страница

Apple планира нов 15” MacBook с опции за чип М2 и M2 Pro за 2023 година

Apple планира нов 15” MacBook с опции за чип М2 и M2 Pro, който може да излезе на пазара около второто тримесечие на 2023 година, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо. По-рано той посочи, че новият 15” модел може да не е брандиран като MacBook Air, но не предостави никакви подробности за потенциалното му име.

Конфигурациите с чип М2 ще бъдат в комплект с новия двупортов 35W захранващ адаптер на Apple, докато тези с M2 Pro ще се доставят с по-мощен 67W адаптер, твърди още анализаторът. Тези адаптери вече са опции за новия MacBook Air, задвижван от чип М2, който стартира следващия месец.

Освен това Куо посочва, че все още не е чувал за планове за 12” MacBook, за който се говореше по-рано. Миналата седмица журналистът Марк Гърман съобщи, че Apple обмисля пускането на нов 12” лаптоп в края на 2023 или в началото на 2024 година, но не е ясно дали ще е MacBook от нисък клас или MacBook Pro.

През последните седмици се появиха слухове за няколко нови размера MacBook и iPad, планирани за следващата година, а след това Гърман съобщи, че компанията работи върху нов 15” MacBook Air, който може би е именно моделът, за който Куо говори, но подробностите вероятно ще станат ясни с наближаване на премиерата му.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple се готви да пусне нова система, която ще позволи на персонала в магазина да ъпдейтва безжично софтуера на iPhone преди продажба, без да се налага да ги изважда от опаковката им, съобщи в своя бюлетин Power On, Марк Гърман от Bloomberg. Според него, новата...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This