Изберете страница

Apple официално обяви датите на WWDC 2022

Снощи Apple официално обяви, че конференцията й за разработчици WWDC 2022, ще се проведе виртуално от 6 до 10 юни. За трета поредна година събитието ще се предава изцяло онлайн и ще е безплатно за всички.

Както обикновено, по време на WWDC 2022 компанията ще представи следващите версии на своите операционни системи – iOS, iPadOS, macOS, watchOS и tvOS. Ще бъдат пуснати първите им бета версии за разработчици, за да имат те достатъчно време да подготвят своите приложения за тях.

Ще се проведат и виртуални срещи с персонала на компанията, който ще покаже на разработчиците различни трикове и ще им даде ценни насоки за създаване на по-добри приложения.

Въпреки, че WWDC по традиция е софтуерно събитие, според някои слухове се очаква компанията да представи и Mac Pro, след като намекна за това по време на своето мартенско събитие Peek Performance.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple се готви да пусне нова система, която ще позволи на персонала в магазина да ъпдейтва безжично софтуера на iPhone преди продажба, без да се налага да ги изважда от опаковката им, съобщи в своя бюлетин Power On, Марк Гърман от Bloomberg. Според него, новата...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This