Изберете Страница

Apple официално обяви датите на WWDC 2022

Снощи Apple официално обяви, че конференцията й за разработчици WWDC 2022, ще се проведе виртуално от 6 до 10 юни. За трета поредна година събитието ще се предава изцяло онлайн и ще е безплатно за всички.

Както обикновено, по време на WWDC 2022 компанията ще представи следващите версии на своите операционни системи – iOS, iPadOS, macOS, watchOS и tvOS. Ще бъдат пуснати първите им бета версии за разработчици, за да имат те достатъчно време да подготвят своите приложения за тях.

Ще се проведат и виртуални срещи с персонала на компанията, който ще покаже на разработчиците различни трикове и ще им даде ценни насоки за създаване на по-добри приложения.

Въпреки, че WWDC по традиция е софтуерно събитие, според някои слухове се очаква компанията да представи и Mac Pro, след като намекна за това по време на своето мартенско събитие Peek Performance.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This