Изберете Страница

Apple официално обяви датите на WWDC 2022

Снощи Apple официално обяви, че конференцията й за разработчици WWDC 2022, ще се проведе виртуално от 6 до 10 юни. За трета поредна година събитието ще се предава изцяло онлайн и ще е безплатно за всички.

Както обикновено, по време на WWDC 2022 компанията ще представи следващите версии на своите операционни системи – iOS, iPadOS, macOS, watchOS и tvOS. Ще бъдат пуснати първите им бета версии за разработчици, за да имат те достатъчно време да подготвят своите приложения за тях.

Ще се проведат и виртуални срещи с персонала на компанията, който ще покаже на разработчиците различни трикове и ще им даде ценни насоки за създаване на по-добри приложения.

Въпреки, че WWDC по традиция е софтуерно събитие, според някои слухове се очаква компанията да представи и Mac Pro, след като намекна за това по време на своето мартенско събитие Peek Performance.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This