Изберете Страница

Apple насрочи пролетното си събитие с фокус върху обучението за 27 март

Преди броени часове Apple разпрати поканите за пролетното си събитие под слогана „Let’s take a field trip”, което със сигурност означава, че ще ни изненада с нещо ново, но какво?

Известният анализатор Минг-Чи Куо прогнозира, че скоро ще видим бюджетна версия на MacBook с 13 инчов екран, чиято цена няма да е много по-различна от тази на MacBook Air и това го прави наистина подходящ за ученици и студенти. Следващата прогноза, която може да се сбъдне е появата на нов модел iPad, а ръкописния ширфт на слогана върху поканата ни навежда на мисълта, че към него може да видим и обновената версия на Apple Pencil.

Още едно устройство може да се появи на бял свят на 27 март и това е наследникът на iPhone SE, за когото също отдавна се носят слухове. От друга страна обаче, още през септември Apple представи своята подложка за безжично зареждане AirPower, която все още не е излязла на пазара, а множество източници твърдят, че това ще се случи съвсем скоро. Наред с нея очакваме и обновеният кейс за AirPods, който позволява безжичното зареждане на слушалките.

Разбира се в центъра на това събиите може да стоят и софтуерните разработки на гиганта, тъй като отдавна се чува за обновяването на iBooks, а официалната версия на iOS 11.3 вече е на път, след като излезе шестата й бета версия. Всичко ще стане ясно на 27 март в Чикаго, а ние ще се погрижим да ви информираме веднага.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Очаква се предстоящият Apple Watch Series 8 да може да отчита телесната температура под някаква форма. Сега журналистът Марк Гърман твърди, че сензорът на часовника ще е достатъчно точен, за да определи дали потребителят има треска. В своя бюлетин Power On Гърман...

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This