Изберете страница

Apple насрочи пролетното си събитие с фокус върху обучението за 27 март

Преди броени часове Apple разпрати поканите за пролетното си събитие под слогана „Let’s take a field trip”, което със сигурност означава, че ще ни изненада с нещо ново, но какво?

Известният анализатор Минг-Чи Куо прогнозира, че скоро ще видим бюджетна версия на MacBook с 13 инчов екран, чиято цена няма да е много по-различна от тази на MacBook Air и това го прави наистина подходящ за ученици и студенти. Следващата прогноза, която може да се сбъдне е появата на нов модел iPad, а ръкописния ширфт на слогана върху поканата ни навежда на мисълта, че към него може да видим и обновената версия на Apple Pencil.

Още едно устройство може да се появи на бял свят на 27 март и това е наследникът на iPhone SE, за когото също отдавна се носят слухове. От друга страна обаче, още през септември Apple представи своята подложка за безжично зареждане AirPower, която все още не е излязла на пазара, а множество източници твърдят, че това ще се случи съвсем скоро. Наред с нея очакваме и обновеният кейс за AirPods, който позволява безжичното зареждане на слушалките.

Разбира се в центъра на това събиите може да стоят и софтуерните разработки на гиганта, тъй като отдавна се чува за обновяването на iBooks, а официалната версия на iOS 11.3 вече е на път, след като излезе шестата й бета версия. Всичко ще стане ясно на 27 март в Чикаго, а ние ще се погрижим да ви информираме веднага.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This