Изберете Страница

Apple насрочи пролетното си събитие с фокус върху обучението за 27 март

Преди броени часове Apple разпрати поканите за пролетното си събитие под слогана „Let’s take a field trip”, което със сигурност означава, че ще ни изненада с нещо ново, но какво?

Известният анализатор Минг-Чи Куо прогнозира, че скоро ще видим бюджетна версия на MacBook с 13 инчов екран, чиято цена няма да е много по-различна от тази на MacBook Air и това го прави наистина подходящ за ученици и студенти. Следващата прогноза, която може да се сбъдне е появата на нов модел iPad, а ръкописния ширфт на слогана върху поканата ни навежда на мисълта, че към него може да видим и обновената версия на Apple Pencil.

Още едно устройство може да се появи на бял свят на 27 март и това е наследникът на iPhone SE, за когото също отдавна се носят слухове. От друга страна обаче, още през септември Apple представи своята подложка за безжично зареждане AirPower, която все още не е излязла на пазара, а множество източници твърдят, че това ще се случи съвсем скоро. Наред с нея очакваме и обновеният кейс за AirPods, който позволява безжичното зареждане на слушалките.

Разбира се в центъра на това събиите може да стоят и софтуерните разработки на гиганта, тъй като отдавна се чува за обновяването на iBooks, а официалната версия на iOS 11.3 вече е на път, след като излезе шестата й бета версия. Всичко ще стане ясно на 27 март в Чикаго, а ние ще се погрижим да ви информираме веднага.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

Wireless Power Consortium работи с Apple по следващото поколение стандарт Qi2, базиран на MagSafe, твърди нов слух. Това ще осигури по-бързи скорости за безжично зареждане за всички 15W Qi зарядни устройства за iPhone 15. Apple поддържа стандарта за безжично зареждане...

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone, твърди Bloomberg, броени дни преди Apple да представи новата операционна система по време на WWDC 2023. Журналистът Марк Гърман посочва, че iOS 17 ще добави нов режим на дисплея, който превръща...

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Месеци ни делят от премиерата на серията iPhone 15, но 9to5Mac вече публикува първите CAD изображения на iPhone 16 Pro Max. Смята се, че Apple планира да увеличи размерите на дисплея както на iPhone 16 Pro, така и на 16 Pro Max. Както се вижда от изображението,...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This