Изберете Страница

Apple може да пусне 27” Mini-LED Display през първото тримесечие на 2023 година

Apple може да пусне 27” Mini-LED Display през първото тримесечие на 2023 година, твърди анализаторът Рос Йънг в свой туит.

Всъщност още през юли, като гост в подкаст на MacRumors Йънг беше казал, че компанията планира да пусне Mini-LED дисплей някъде в началото на следващата година. Първоначално се очакваше това да се случи по време на WWDC, но поради вероятно забавяне заради дизайна, устройството беше отложено.

През цялата 2022 година Apple се сблъскваше с ограничения в доставките на продукти, които включваха и Mac и техните дисплеи и това също може да е причина за забавянето. Говори се, че предстоящия Mini-LED Display ще включва поддръжка на ProMotion технологията, позволяваща честота на опресняване до 120 Hz. Не се очаква устройството да бъде директен заместник на Pro Display XDR, който е по-голям 6К дисплей. Вместо това то по-скоро ще е подобно на Apple Studio Display, който е 27” монитор.

Заради поддръжката на ProMotion и Mini-LED технологията, според слуховете цената му ще е по-висока от тази на Studio Display, чиято цена започва от 1599 долара.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This