Изберете Страница

Apple може да пусне на пазара 15.5” MacBook Air през пролетта на 2023 година

Apple може да пусне на пазара 15.5” MacBook Air през пролетта на 2023 година, твърди анализаторът Рос Йънг. Според него производството на панели, предназначени за MacBook Air ще започне през първото тримесечие на следващата година.

15.5” MacBook Air ще се позиционира между 14” и 16” MacBook Pro и ще е най-големият модел Air до момента, тъй като настоящият е с размер 13.6”. Трябва да отбележим, че преди това Йънг твърдеше, че дисплеят му ще е с размер около 15.2”.

Очаква се дизайнът на лаптопа да е подобен на този на 13” модел, който беше пуснат през тази година – с плоски ръбове, голям тракпад Force Touch, клавиатура с функционални клавиши и др. Вероятно ще има и MagSafe порт за зареждане, надстроена система високоговорители и 1080р камера.

Що се отнася до чиповете, MacBook Air може да се предлага с опции с M2 и M2 Pro като MacBook Pro, но не се очаква да има същия mini-LED дисплей или ProMotion технология.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This