Изберете Страница

Apple може да представи сгъваем таблет през 2024 година

Феновете на Apple отдавна очакват компанията да се включи на пазара на сгъваеми устройства, но първото такова вероятно няма да е смартфон, твърди The Elec, позовавайки се на собствени източници.

Според информацията мобилното подразделение на Samsung е имало среща с доставчици миналия месец и между дискусиите за пазара на смартфони се е промъкнала и новината, че Apple може да представи сгъваем таблет след две години.

CCS Insight потвърждава тези слухове. Миналия месец изследователската компания посочи, че пускането на сгъваем iPhone би било много рисково в този момент и е по-разумно Apple да ескпериментира с новата технология при iPad. Не е ясно колко ще струва този продукт, но анализаторите смятат, че сгъваемото усторйство може да се появи в магазините на цена от около 2500 долара.

Всъщност не е изненада, че Apple е по-консервативна по отношение на iPhone. Поради големия брой устройства, които компанията доставя всяка година, тя вероятно ще има проблем с доставките, тъй като технологията все още е доста ограничена и скъпа.

Слуховете отдавна сочат, че гигантът експериментира със сгъваеми модели, базирани на iPhone и iPad, но за момента това са само ранни прототипи, които все още са твърде далеч от превръщането си в крайни продукти.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване, твърди Barclays, позовавайки се на данни от доставчик на компоненти. В писмо до акционерите този месец, базираната в Тексас компания за полупроводници заявява, че продължава “да се ангажира...

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

Според ново изследване на Ookla, компанията зад популярните приложения и сайт Speedtest, iPhone 14 Pro е “най-бързия 5G телефон”. Изводът е базиран на данни, събрани от хора, тествали скоростта на 5G връзката си в САЩ и Великобритания. Ookla твърди, че нейните тестове...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This