Изберете страница

Apple може да представи сгъваем таблет през 2024 година

Феновете на Apple отдавна очакват компанията да се включи на пазара на сгъваеми устройства, но първото такова вероятно няма да е смартфон, твърди The Elec, позовавайки се на собствени източници.

Според информацията мобилното подразделение на Samsung е имало среща с доставчици миналия месец и между дискусиите за пазара на смартфони се е промъкнала и новината, че Apple може да представи сгъваем таблет след две години.

CCS Insight потвърждава тези слухове. Миналия месец изследователската компания посочи, че пускането на сгъваем iPhone би било много рисково в този момент и е по-разумно Apple да ескпериментира с новата технология при iPad. Не е ясно колко ще струва този продукт, но анализаторите смятат, че сгъваемото усторйство може да се появи в магазините на цена от около 2500 долара.

Всъщност не е изненада, че Apple е по-консервативна по отношение на iPhone. Поради големия брой устройства, които компанията доставя всяка година, тя вероятно ще има проблем с доставките, тъй като технологията все още е доста ограничена и скъпа.

Слуховете отдавна сочат, че гигантът експериментира със сгъваеми модели, базирани на iPhone и iPad, но за момента това са само ранни прототипи, които все още са твърде далеч от превръщането си в крайни продукти.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This