Изберете страница

Apple може да представи сгъваем таблет през 2024 година

Феновете на Apple отдавна очакват компанията да се включи на пазара на сгъваеми устройства, но първото такова вероятно няма да е смартфон, твърди The Elec, позовавайки се на собствени източници.

Според информацията мобилното подразделение на Samsung е имало среща с доставчици миналия месец и между дискусиите за пазара на смартфони се е промъкнала и новината, че Apple може да представи сгъваем таблет след две години.

CCS Insight потвърждава тези слухове. Миналия месец изследователската компания посочи, че пускането на сгъваем iPhone би било много рисково в този момент и е по-разумно Apple да ескпериментира с новата технология при iPad. Не е ясно колко ще струва този продукт, но анализаторите смятат, че сгъваемото усторйство може да се появи в магазините на цена от около 2500 долара.

Всъщност не е изненада, че Apple е по-консервативна по отношение на iPhone. Поради големия брой устройства, които компанията доставя всяка година, тя вероятно ще има проблем с доставките, тъй като технологията все още е доста ограничена и скъпа.

Слуховете отдавна сочат, че гигантът експериментира със сгъваеми модели, базирани на iPhone и iPad, но за момента това са само ранни прототипи, които все още са твърде далеч от превръщането си в крайни продукти.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple се готви да пусне нова система, която ще позволи на персонала в магазина да ъпдейтва безжично софтуера на iPhone преди продажба, без да се налага да ги изважда от опаковката им, съобщи в своя бюлетин Power On, Марк Гърман от Bloomberg. Според него, новата...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This