Изберете страница

Apple може да представи няколко нови устройства следващия месец

Apple може да представи първите си нови устройства за тази година още следващия месец, твърди нов доклад, в който се споменават iPhone, iPad и MacBook. Въпреки силното търсене на iPhone X след старта му през ноември, устройството със сигурност не предизвика очаквания от анализаторите „супер цикъл на ъпгрейд“ и всъщност продажбите на iPhone като цяло спаднаха през това тримесечие на 2018 година.

В резултат на това компанията, според някои доклади е намалила поръчките си към доставчиците за второто тримесечие. Някои от тях обаче ще компенсират изгубените приходи, в следствие на нарастващите поръчки за нови устройства, които могат да се появят на пазара още следващия месец и това са Career Technology, E&R Engineering, ShunSin Technology и Superior Plating Techology.

Superior Plating Techology ще се радва на големи поръчки от страна на Apple за новите компоненти за iPhone, iPad и MacBook, съобщава Digitimes, като и трите устройства се очаква да дебютират през март. Това ще помогне на компанията да се възстанови след загубите през първите три тримесечия на миналата година. Доставчиците на компоненти за Apple Watch също са получили поръчки, но новото устройство ще бъде представено най-верятно есента.

Всъщност е съвсем възможно да видим новите iPad и MacBook през март, но единственият iPhone, който би могъл да дебютира тогава е наследникът на iPhone SE, който се очакваше към средата на годината, така че може би за сега ще трябва да приемем този доклад с известно недоверие.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This