Изберете Страница

Apple може да представи няколко нови устройства следващия месец

Apple може да представи първите си нови устройства за тази година още следващия месец, твърди нов доклад, в който се споменават iPhone, iPad и MacBook. Въпреки силното търсене на iPhone X след старта му през ноември, устройството със сигурност не предизвика очаквания от анализаторите „супер цикъл на ъпгрейд“ и всъщност продажбите на iPhone като цяло спаднаха през това тримесечие на 2018 година.

В резултат на това компанията, според някои доклади е намалила поръчките си към доставчиците за второто тримесечие. Някои от тях обаче ще компенсират изгубените приходи, в следствие на нарастващите поръчки за нови устройства, които могат да се появят на пазара още следващия месец и това са Career Technology, E&R Engineering, ShunSin Technology и Superior Plating Techology.

Superior Plating Techology ще се радва на големи поръчки от страна на Apple за новите компоненти за iPhone, iPad и MacBook, съобщава Digitimes, като и трите устройства се очаква да дебютират през март. Това ще помогне на компанията да се възстанови след загубите през първите три тримесечия на миналата година. Доставчиците на компоненти за Apple Watch също са получили поръчки, но новото устройство ще бъде представено най-верятно есента.

Всъщност е съвсем възможно да видим новите iPad и MacBook през март, но единственият iPhone, който би могъл да дебютира тогава е наследникът на iPhone SE, който се очакваше към средата на годината, така че може би за сега ще трябва да приемем този доклад с известно недоверие.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар