Изберете страница

Apple може да представи няколко нови устройства следващия месец

Apple може да представи първите си нови устройства за тази година още следващия месец, твърди нов доклад, в който се споменават iPhone, iPad и MacBook. Въпреки силното търсене на iPhone X след старта му през ноември, устройството със сигурност не предизвика очаквания от анализаторите „супер цикъл на ъпгрейд“ и всъщност продажбите на iPhone като цяло спаднаха през това тримесечие на 2018 година.

В резултат на това компанията, според някои доклади е намалила поръчките си към доставчиците за второто тримесечие. Някои от тях обаче ще компенсират изгубените приходи, в следствие на нарастващите поръчки за нови устройства, които могат да се появят на пазара още следващия месец и това са Career Technology, E&R Engineering, ShunSin Technology и Superior Plating Techology.

Superior Plating Techology ще се радва на големи поръчки от страна на Apple за новите компоненти за iPhone, iPad и MacBook, съобщава Digitimes, като и трите устройства се очаква да дебютират през март. Това ще помогне на компанията да се възстанови след загубите през първите три тримесечия на миналата година. Доставчиците на компоненти за Apple Watch също са получили поръчки, но новото устройство ще бъде представено най-верятно есента.

Всъщност е съвсем възможно да видим новите iPad и MacBook през март, но единственият iPhone, който би могъл да дебютира тогава е наследникът на iPhone SE, който се очакваше към средата на годината, така че може би за сега ще трябва да приемем този доклад с известно недоверие.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This