Изберете Страница

Apple може би ще разпрати поканите за пролетното си събитие днес

В началото на миналия месец Марк Гърман от Bloomberg съобщи, че Apple планира да бъде домакин на специално събитие, което ще се проведе на 8 март. След това журналистът отново повтори слуховете за пролетното събитие на компанията в своя бюлетин Power On.

Обикновено Apple изпраща поканите за своите евенти седмица преди датата, което означава, че това може би ще се случи днес, 1 март, около 19 часа българско време.

Миналата година компанията избра да проведе своето пролетно събитие през април, но предишните години то обикновено се провеждаше през март. Наскоро Apple регистрира три нови модела Mac, един iPad и един iPhone в Евразийската икономическа база данни, което предполага, че пускането им е неизбежно. Също така е известно, че компанията провежда повечето си събития във вторник, така че като цяло слухът за 8 март изглежда много правдоподобен.

Очаква се по време на пролетното събитие на Apple да видим новата версия на бюджетния iPhone SE и iPad Air, както и нов Mac с Apple Silicon. Според слуховете до момента, iPhone SE ще бъде с дизайн много подобен на този на iPhone SE 2020, но вероятно ще се захранва от чип A15 Bionic и ще предложи по-добра камера и 5G свързаност.

Новият iPad Air също ще включва по-нов чип от серията А и 5G свързаност, без големи промени в дизайна. На събитието се очаква да бъде представен и поне един нов Мас с чип, проектиран от Apple, а предиши слухове предполагат, че това ще е Mac mini от висок клас, но е възможно да видим и 13 инчов MacBook Pro.

Другата любопитна спекулация е, че iOS 15.4 и iPadOS 15.4 може да са свързани с мартенското събитие и пускането на нови устройства, така че е възможно те да пристигнат през първата половина на месеца.

Очаква се събитието да бъде проведено изцяло онлайн, подобно на другите събития на компанията през последните две години. Остава да видим дали всички тези предположения са верни и дали поканите ще пристигнат тази вечер.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване, твърди Barclays, позовавайки се на данни от доставчик на компоненти. В писмо до акционерите този месец, базираната в Тексас компания за полупроводници заявява, че продължава “да се ангажира...

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

Според ново изследване на Ookla, компанията зад популярните приложения и сайт Speedtest, iPhone 14 Pro е “най-бързия 5G телефон”. Изводът е базиран на данни, събрани от хора, тествали скоростта на 5G връзката си в САЩ и Великобритания. Ookla твърди, че нейните тестове...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This