Изберете страница

Apple може би все пак ще представи iPhone 14 mini на 7 септември

Apple може би все пак ще представи iPhone 14 mini на 7 септември, твърди Евън Блас и добавя, че компанията ще пусне общо 7 нови устройства, по време на своето събитие.

Блас се позовава на вътрешна информация от един от най-добрите партньори на Apple за търговия на дребно в Азиатско-Тихоокеанския регион. Според източника на 7 септември в Apple Park ще видим iPhone 14 mini, iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPad 10.2, iPad 12.9 и iPad Pro 11. Седемте устройства ще започнат да се доставят на клиентите от първата вълна страни според годишния цикъл за стартиране на компанията.

Много ми се иска да вярвам на тази новина, тъй като самата аз съм почитателка на mini моделите, но тя всъщност идва изненадващо в последния момент, след като преди това всички слухове сочеха, че тази година компанията ще се откаже от компактния модел, в замяна на нов 6.7” iPhone Max (Plus), поради сравнително слабия интерес към iPhone 13 mini.

Що се отнася до другите педробности, вече знаем почти всичко – двата базови модела iPhone няма да получат почти никакви промени и ще се захранват от стария чип A15 Bionic, докато двата Pro модела ще могат да се похвалят с новия А16, по-мощна 48 МР камера и нов дизайн на дисплея без ноч. 12.9” и 11” iPad пък ще се захранват от новия M2 чип на Apple и ще пристигнат с авангардни miniLED дисплеи, докато 10.2” модел ще получи редизайн, присъединявайки се към iPad Air и iPad Pro.

До 7 септември не остава много време, така че с нетърпение очакваме да разберем дали всички тези слухове ще се окажат истина и най-вече Apple все пак да потвърди датата на своето есенно събитие.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This