Изберете страница

Apple може би все пак ще представи iPhone 14 mini на 7 септември

Apple може би все пак ще представи iPhone 14 mini на 7 септември, твърди Евън Блас и добавя, че компанията ще пусне общо 7 нови устройства, по време на своето събитие.

Блас се позовава на вътрешна информация от един от най-добрите партньори на Apple за търговия на дребно в Азиатско-Тихоокеанския регион. Според източника на 7 септември в Apple Park ще видим iPhone 14 mini, iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPad 10.2, iPad 12.9 и iPad Pro 11. Седемте устройства ще започнат да се доставят на клиентите от първата вълна страни според годишния цикъл за стартиране на компанията.

Много ми се иска да вярвам на тази новина, тъй като самата аз съм почитателка на mini моделите, но тя всъщност идва изненадващо в последния момент, след като преди това всички слухове сочеха, че тази година компанията ще се откаже от компактния модел, в замяна на нов 6.7” iPhone Max (Plus), поради сравнително слабия интерес към iPhone 13 mini.

Що се отнася до другите педробности, вече знаем почти всичко – двата базови модела iPhone няма да получат почти никакви промени и ще се захранват от стария чип A15 Bionic, докато двата Pro модела ще могат да се похвалят с новия А16, по-мощна 48 МР камера и нов дизайн на дисплея без ноч. 12.9” и 11” iPad пък ще се захранват от новия M2 чип на Apple и ще пристигнат с авангардни miniLED дисплеи, докато 10.2” модел ще получи редизайн, присъединявайки се към iPad Air и iPad Pro.

До 7 септември не остава много време, така че с нетърпение очакваме да разберем дали всички тези слухове ще се окажат истина и най-вече Apple все пак да потвърди датата на своето есенно събитие.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This