Изберете Страница

Apple готви два нови модела iPhone SE

Според японския сайт MacOtakara, Apple разработва не един, а цели два нови модела iPhone от бюджетната серия SE, които ще пусне заедно с нов модел безжични слушалки AirPods Pro с преработен дизайн.

За слушалките е известно, че ще станат по-компактни и ще изгубят стъбълцето си, като ще заприличат на повечето модели TWS. Промените в дизайна ще доведат и до промяна в кутийката за зареждане, чийто размери вече ще са 21 х 46 х 54 мм.

По-интересна може би обаче е информацията за два нови модела iPhone SE, вторият от които ще получи префикс Plus в името си, но все още няма други подробности.

Пускането на новите продукти е планирано за април, но се предпоага, че Apple няма да организира събитие, а просто ще добави информацията за тях в своя сайт и ще уведоми медиите и потребителите за това.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Откакто Apple създаде iPadOS, актуализациите на софтуера за таблети излизаха заедно с тези за iPhone, това обаче може да се промени следващия месец, твърди Bloomberg. Apple планира да отложи пускането на iPadOS 16 с около месец, в сравнение с iOS 16, която ще излезе...

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават – Pro моделите ще имат и по-добър OLED панел, твърдят последните слухове. Samsung Display ще използва по-усъвършенствани материали за панелите на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, пише The Elec. Samsung ще използва...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This