Изберете страница

Apple готви два нови модела iPhone SE

Според японския сайт MacOtakara, Apple разработва не един, а цели два нови модела iPhone от бюджетната серия SE, които ще пусне заедно с нов модел безжични слушалки AirPods Pro с преработен дизайн.

За слушалките е известно, че ще станат по-компактни и ще изгубят стъбълцето си, като ще заприличат на повечето модели TWS. Промените в дизайна ще доведат и до промяна в кутийката за зареждане, чийто размери вече ще са 21 х 46 х 54 мм.

По-интересна може би обаче е информацията за два нови модела iPhone SE, вторият от които ще получи префикс Plus в името си, но все още няма други подробности.

Пускането на новите продукти е планирано за април, но се предпоага, че Apple няма да организира събитие, а просто ще добави информацията за тях в своя сайт и ще уведоми медиите и потребителите за това.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This