Изберете Страница

Apple готви два нови модела iPhone SE

Според японския сайт MacOtakara, Apple разработва не един, а цели два нови модела iPhone от бюджетната серия SE, които ще пусне заедно с нов модел безжични слушалки AirPods Pro с преработен дизайн.

За слушалките е известно, че ще станат по-компактни и ще изгубят стъбълцето си, като ще заприличат на повечето модели TWS. Промените в дизайна ще доведат и до промяна в кутийката за зареждане, чийто размери вече ще са 21 х 46 х 54 мм.

По-интересна може би обаче е информацията за два нови модела iPhone SE, вторият от които ще получи префикс Plus в името си, но все още няма други подробности.

Пускането на новите продукти е планирано за април, но се предпоага, че Apple няма да организира събитие, а просто ще добави информацията за тях в своя сайт и ще уведоми медиите и потребителите за това.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This