Изберете страница

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо.

В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като времето за доставка за всички модели е пет до седем седмици. Въпреки моменталното разпродаване на бройките, Куо предупреди, че датите за доставка остават непроменени 48 часа след отварянето на предварителните поръчки, което показва, че търсенето може бързо да намалее, след като основните ентусиасти направят своите поръчки.

За сравнение, новите модели iPhone по подобен начин се разпродават скоро след отварянето на предварителните поръчки, но обикновено продължават да търпят стабилно увеличение на датите за доставка в следващите дни, което показва продължаващо търсене.

Куо вярва, че доставката на 500 000 единици Vision Pro тази година „не би трябвало да е предизвикателство“, но търсенето е ключов въпрос, тъй като „Vision Pro все още е много нишов продукт“.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

Какво очакваме от Apple през 2024 година

Какво очакваме от Apple през 2024 година

2024 г. се очертава като историческа за Apple. Като се започнем от дългоочакваното пускане на Vision Pro до цялостното обновяване на гамата iPad, има много поводи за вълнение. Ето всичко, което очакваме от Apple тази година, разбито по продуктови категории. Vision Pro...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This