Изберете Страница

AirPods Pro с калъф MagSafe вече са налични за закупуване в Apple Store

Apple представи нов калъф за зареждане MagSafe с AirPods 3. Заедно с това компанията побърза да предостави удобната функция и за своите AirPods Pro. Някои от магазините й вече предлагат и по-високия клас безжични слушалки с тази опция.

Това става ясно от публикация в Twitter на Николай Хансен от Обединеното кралство, който вече е успял да се сдобие с AirPods Pro с новия калъф за зареждане MagSafe:


Всъщност до този момент слушалките поддържаха само Qi безжично зареждане. Затова за съжаление, за да се възползвате от новата опция, ще се наложи да си купите изцяло нов комплект AirPods Pro. Компанията не продава кутийката отделно.

С калъфа за зареждане MagSafe AirPods Pro осигуряват повече от 24 часа живот на батерията. Когато дойде време за зареждане, просто трябва да поставите кутийката върху зарядното MagSafe или безжична подложка. Ако в момента нямате такова зарядно на разположение, все още можете да използвате Lightning кабела.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This