Изберете Страница

AirPods Pro с калъф MagSafe вече са налични за закупуване в Apple Store

Apple представи нов калъф за зареждане MagSafe с AirPods 3. Заедно с това компанията побърза да предостави удобната функция и за своите AirPods Pro. Някои от магазините й вече предлагат и по-високия клас безжични слушалки с тази опция.

Това става ясно от публикация в Twitter на Николай Хансен от Обединеното кралство, който вече е успял да се сдобие с AirPods Pro с новия калъф за зареждане MagSafe:


Всъщност до този момент слушалките поддържаха само Qi безжично зареждане. Затова за съжаление, за да се възползвате от новата опция, ще се наложи да си купите изцяло нов комплект AirPods Pro. Компанията не продава кутийката отделно.

С калъфа за зареждане MagSafe AirPods Pro осигуряват повече от 24 часа живот на батерията. Когато дойде време за зареждане, просто трябва да поставите кутийката върху зарядното MagSafe или безжична подложка. Ако в момента нямате такова зарядно на разположение, все още можете да използвате Lightning кабела.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This