Изберете Страница

AirPods Pro с калъф MagSafe вече са налични за закупуване в Apple Store

Apple представи нов калъф за зареждане MagSafe с AirPods 3. Заедно с това компанията побърза да предостави удобната функция и за своите AirPods Pro. Някои от магазините й вече предлагат и по-високия клас безжични слушалки с тази опция.

Това става ясно от публикация в Twitter на Николай Хансен от Обединеното кралство, който вече е успял да се сдобие с AirPods Pro с новия калъф за зареждане MagSafe:


Всъщност до този момент слушалките поддържаха само Qi безжично зареждане. Затова за съжаление, за да се възползвате от новата опция, ще се наложи да си купите изцяло нов комплект AirPods Pro. Компанията не продава кутийката отделно.

С калъфа за зареждане MagSafe AirPods Pro осигуряват повече от 24 часа живот на батерията. Когато дойде време за зареждане, просто трябва да поставите кутийката върху зарядното MagSafe или безжична подложка. Ако в момента нямате такова зарядно на разположение, все още можете да използвате Lightning кабела.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженерът на Apple Есге Андерсен, който работи в акустичния екип на компанията, не вярва, че настоящата Bluetooth технология е ограничаващ фактор за качеството на звука за AirPods. Той разкри някои подробности за разработката на AirPods Pro 2 в интервю за списание...

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This