Изберете Страница

AirPods Pro пристигат на 30 октомври и ще струват 249 долара

Apple обяви официално новите AirPods Pro, а доставките ще започнат на 30 октомври. Цената на слушалките е 249 долара, а според компанията, те се отличават с Active Noise Cancellation, потапящ звук и изцяло нов олекотен дизайн.

Освен това AirPods Pro са устойчиви на пот и намокряне и притежават сертификат IPX4, а в комплекта са включени три различни размера тапи за ушите, които би трябвало да ги направят универсални.

За постигане на активното шумозаглушаване слушалките използват два микрофона, комбинирани с усъвършенстван софтуер за непрекъснато адаптиране към фоновия шум. Има и режим Transparеncy, който позволява едновременно да слушате музика, докато все още можете да чувате звуците на околната среда. За превключване между режимите, в контролния център ще има плъзгач, но можете и да задържите отстрани на слушалката. По отношение на живота на батерията, AirPods Pro обещават 5 часа време за слушане, но при активно шумозаглушаване, те спадат на 4 часа и половина. Калъфчето за зареждане осигурява още над 24 часа време за слушане.

Другото нововъведение е Ear Tip Fit Test, предназначен да осигури на потребителите възможно на-доброто аудио изживяване, като тества качеството и идентифицира най-добрия размер за ушите. След поставяне на слушалките във всяко ухо, усъвършенствани алгоритми работят заедно с микрофоните, за да измерят нивото на звука във всяко ухо и да го сравнят с това, което идва от драйвера на говорителите, като само за секунди алгоритъмът открива дали тапата е с правилния размер и уплътнява възможно най-добре. AirPods Pro разполагат с адаптивна EQ за автоматична настройка на звука, която автоматично настройва ниските и средни честоти според фомата на ухото, което води до потапящо изживяване. Слушалките имат чип Н1, което означава, че можете да използвате Hey Siri. Калъфчето е преработено така, че да поддържа безжично зареждане и кабел Lightning към USB-C. AirPods Pro вече могат да бъдат поръчани на сайта на компанията, а iOS 13.2, която също беше пусната официално снощи, осигурява използването им.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година, твърди тайванската компания TrendForce на фона на предишни слухове за увеличение на цените на двата Pro модели в предстоящата серия. Според компанията, iPhone 15 Pro отново ще се продава за 999 долара в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This