Изберете страница

AirPods Pro пристигат на 30 октомври и ще струват 249 долара

Apple обяви официално новите AirPods Pro, а доставките ще започнат на 30 октомври. Цената на слушалките е 249 долара, а според компанията, те се отличават с Active Noise Cancellation, потапящ звук и изцяло нов олекотен дизайн.

Освен това AirPods Pro са устойчиви на пот и намокряне и притежават сертификат IPX4, а в комплекта са включени три различни размера тапи за ушите, които би трябвало да ги направят универсални.

За постигане на активното шумозаглушаване слушалките използват два микрофона, комбинирани с усъвършенстван софтуер за непрекъснато адаптиране към фоновия шум. Има и режим Transparеncy, който позволява едновременно да слушате музика, докато все още можете да чувате звуците на околната среда. За превключване между режимите, в контролния център ще има плъзгач, но можете и да задържите отстрани на слушалката. По отношение на живота на батерията, AirPods Pro обещават 5 часа време за слушане, но при активно шумозаглушаване, те спадат на 4 часа и половина. Калъфчето за зареждане осигурява още над 24 часа време за слушане.

Другото нововъведение е Ear Tip Fit Test, предназначен да осигури на потребителите възможно на-доброто аудио изживяване, като тества качеството и идентифицира най-добрия размер за ушите. След поставяне на слушалките във всяко ухо, усъвършенствани алгоритми работят заедно с микрофоните, за да измерят нивото на звука във всяко ухо и да го сравнят с това, което идва от драйвера на говорителите, като само за секунди алгоритъмът открива дали тапата е с правилния размер и уплътнява възможно най-добре. AirPods Pro разполагат с адаптивна EQ за автоматична настройка на звука, която автоматично настройва ниските и средни честоти според фомата на ухото, което води до потапящо изживяване. Слушалките имат чип Н1, което означава, че можете да използвате Hey Siri. Калъфчето е преработено така, че да поддържа безжично зареждане и кабел Lightning към USB-C. AirPods Pro вече могат да бъдат поръчани на сайта на компанията, а iOS 13.2, която също беше пусната официално снощи, осигурява използването им.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This