Изберете страница

Нови изображения разкриват дизайна на iPhone 15 Pro

Нови изображения разкриват дизайна на iPhone 15 Pro и ексклузивни подробности за устройството. Те бяха публикувани от 9to5Mac под формата на CAD рендери и са базирани на подробности, получени от производителите на MFi аксесоари и други източници.

Говори се, че iPhone 15 Pro ще е значителен ъпгрейд, благодарение на изцяло нов титаниев корпус с по-закръглен дизайн и фини ръбове. В допълнение към това Apple отново ще увеличи размера на камерите, като издатината е по-голяма, а лещите – по-изпъкнали.

Слуховете гласят, че iPhone 15 Pro ще разполага с изцяло нова сензорна технология, която ще улавя повече светлина и ще намали преекспонирането или недостатъчното експониране при определени настройки.

Освен това всички модели в тазгодишната серия ще пристигнат с USB-C порт, а изображенията показват уникална метална рамка с оребрена текстура. Типично в стила на Apple, най-бързото зареждане ще е ограничено до USB-C кабели, сертифицирани от компанията.

Бутоните ще са с хаптична обратна връзка, която ще емулира движението на механични бутони, благодарение на два нови хаптични двигателя. Компанията ще продължи да намалява размера на рамките, като тази година iPhone 15 Pro ще има само 1.55 мм рамка, а предното и задното стъкло ще са с фина извивка, сливайки се с нея.

Устройството ще получи и изцяло нов тъмночервен цвят, чийто код е 410D0D. Говори се, че той ще се присъедини към обичайните White, Space Black и Gold и ще замени Deep Purple.

Поради по-тънките рамки и същия общ размер на екрана, iPhone 15 Pro ще е по-малък от своя предшественик, а заоблените му ръбове ще го направят много по-удобен за държане. Размерите му ще са 146.47 х 70.46 х 8.24 мм.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Какво очакваме от iPhone 16

Какво очакваме от iPhone 16

На първо място iPhone 16 ще бъде първия AI смартфон на Apple. Както вече стана ясно, датата на представянето му е 9 ceптeмвpи, което е съвсем очаквано, тъй като този месец е тpaдициoнен това e вpeмeтo зa пpeдcтaвянe нa нoвaтa гeнepaция cмapтфoни нa ĸoмпaниятa. Hoвaтa...

Apple разкри кога ще покаже новия iPhone 16

Apple разкри кога ще покаже новия iPhone 16

Apple официално обяви предстоящото си събитие за представяне на нови продукти, насрочено за 9 септември. Събитието ще се състои в театър „Стив Джобс“ в Apple Park в 10:00 ч. местно време. Очаква се гигантът да представи новите модели iPhone 16, ново поколение Apple...

iPhone 16 ще дебютира на 10 септември

iPhone 16 ще дебютира на 10 септември

Apple подготвя най-голямото си хардуерно събитие за годината, което според Марк Гурман ще се състои на 10 септември. На това събитие компанията ще представи не само новите iPhone 16, но и новото поколение Apple Watch Series 10 и обновените слушалки AirPods. Очаква се...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This