Изберете страница

iOS 16.3 се очаква следващата седмица

iOS 16.3 навлезе в бета тестове през декември и се очаква да бъде пусната официално следващата седмица. Apple потвърди датата на пускане на iOS 16.3 в прессъобщение, обявявайки редица начини, по които празнува Месеца на черната история.

Инициативите включват нов тапет Unity за iPhone, както и Unity Face за Apple Watch. Компанията посочи, че и двете неща изискват watchOS 9.3 и iOS 16.3, които ще станат достъпни “по някое време”следващата седмица.

Циферблатът Unity2023 ще е достъпен за Apple Watch Series 4 и по-нови модели с watchOS 9.3 и iPhone 8 и по-нови с iOS 16.3, които ще получат и тапет за заключен екран Unity. Освен тези добавки, iOS 16.3 ще включва и някои промени и функции, като възможност за използване на физически ключове за сигурност за Apple ID, промени в начина на работа на Call with Hold за спешни повиквания, които ще изискват да освободите бутоните, за да се свържете със спешните служби след обратно броене, както и насоки как да се използва Handoff от iPhone към HomePod.

Както става ясно от всичко това, iOS 16.3 ще е малка актуализация, а все още очакваните Apple Card Savings Account, Apple Pay Later, Apple Music Classical и Advanced Data Protection за iCloud извън САЩ, може би ще пристигнат с iOS 16.4, която вероятно ще влезе в бета тестове веднага след това.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This