Изберете страница

Apple Watch Ultra впечатлява с резултатите си в тестове за издръжливост

Apple Watch Ultra официално излезе на пазара в петък, а тестовете за издръжливост не закъсняха. Резултатите на новия часовник на Apple обаче са впечатляващи.

Във видео, публикувано в YouTube от TechRax, издръжливостта на Apple Watch Ultra е тествана с чук и при падане. Както вече знаете, устройството има ново титаниево покритие, плосък дисплей и предпазител на коронката, които явно му помагат в тестовете.

Часовникът издържа на многократни удари с чук, без повреда на дисплея, но за съжаление се изключва и не се включва преди дисплеят да се повреди, което явно сигнализира за вътрешна повреда. TechRex подлага Apple Watch Ultra и на тестове за падане от произволна височина.

Друг клип в YouTube качен от DC Rainmaker показва новото приложение Depth и производителността на часовника под вода и през ръкавица. Във видеото часовникът се тества с помощта на камера за гмуркане, като се симулира изживяването под вода и свързаните с него промени в налягането.

Дълбокомерът на Apple Watch Ultra може да осигури измерване в реално време на подводна дълбочина до 40 метра, заедно с отчитане на температурата на водата, твърди Apple. Приложението Depth показва данните в реално време, докато се гмуркате, а клипът дава отговор на въпроса какво ще се случи след ограничението от 40 метра – на екрана се появява предупреждение, че данните ще се визуализират отново, когато се върнете на дълбочина, поддържана от часовника.


Разработчикът на iOS Дейвид Смит също тества Apple Watch Ultra в пътуване до шотландските планини, а мнението му след първия ден е, че часовникът е страхотен, екранът му е огромен и върши чудесна работа за проследяване и навигация. При 18 мили проследяване на тренировки, часовникът все още има 37% батерия, което говори красноречиво за издръжливостта й. Ден втори от теста е фокусиран върху навигацията и при 17 изминати мили по топографска карта, актуализирана на живо, часовникът има още 63% оставаща батерия, споделя Смит.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This