Изберете страница

Кратко видео показва макети на iPhone 14

Въпреки наближаването на WWDC 2022 и свързаните с това слухове за предстоящите промени в операционните системи на Apple, течовете, свързани с iPhone 14 не спират. Вчера в интернет пространството се появи кратък клип, който показва макети на телефоните от серията:

Видеото е дело на Сони Диксън и подчертава всичко, което знаем за iPhone 14 до момента. Въпреки че това са само макети, явно е, че прорезът не присъства на екрана на 14 Pro и 14 Pro Max. Според слуховете той ще бъде заменен от два овални отвора, в които ще са разположени селфи камерата и компонентите на Face ID. Единият ще е по-голям и с формата на хапче, а другият – кръгъл и по-малък.

Премествайки се към задната част на телефоните виждаме, че дизайнът им почти идентичен с този на миналогодишните модели. Ясно е, че iPhone 14 няма да донесе така очакваният редизайн на iPhone, като изключим промяната в дисплея на Pro моделите и малко по-изпъкналата задна камера, всичко ще изглежда по старому.

Известният анализатор Минг-Чи Куо прогнозира миналия месец, че Apple ще инсталира Face ID под екрана на iPhone през 2024 година. Това може би ще направи iPhone 16 първият модел на компанията с цял екран. До тогава обаче, най-вероятно ще трябва да се задоволим с минималните промени, които компанията прави всяка година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This