Изберете страница

Вижте първите реални снимки на Apple Watch Series 7

MacRumors публикува първите реални снимки на новия Apple Watch Series 7, позовавайки се на анонимни източници. На презентацията, проведена на 14 септември, самата Apple показа новия си часовник в промо изображения и клипове, като говори за новостите в него. Датата на стартиране на продажбите обаче, все още е неизвестна. Компанията каза само, че той ще е наличен за предварителни поръчки “по-късно тази есен”.

На фона на всичко това сега се появяват първите снимки на Apple Watch Series 7 “на живо”, тоест персонални, а не рекламни. Те показват модел в черно, като веднага се усеща визуално големината на дисплея, каквато никога не е имало в часовник на Apple. Въпреки това за скептиците, анонимният вътрешен източник показва страница в настройките, където ясно се чете моделът на часовника.

Изображенията първоначално бяха публикувани във Facebook общността, като авторът им разкрива, че работи във веригата за доставки на Apple и му е било поверено да тества часовника преди официалното му пускане на пазара. Снимките вече са премахнати от Facebook, но разбира се веднага успяха да се разпространят в мрежата.

Според последните слухове предварителните поръчки за Apple Watch Series 7 ще стартират на 8 октомври, а доставките ще започнат седмица след това, но все още няма официална информация от страна на Apple.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This