Изберете страница

Apple Watch Series 7 се появи в регулаторни документи преди очаквания дебют през септември

Точно по график Apple регистрира нови модели Apple Watch в Евразийската икономическа комисия. Това идва наред със слуховете за Apple Watch Series 7, който ще дебютира през септември с нов форм-фактор, дизайн и други промени.

Както отбелязва Consomac, новите модели часовници, посочени в документите са A2473, A2474, A2475, A2476, A2477 и A2478. Трудно е да се разграничат много подробности възоснова на тези номера, но записите в базата данни често са добър показател за графиците за пускане. Моделите iPhone 13 се появиха в Евразийската регулаторна база данни през юни.

В миналото тази база данни разкриваше предстоящи версии на продукти на Apple, включително първите Apple Silicon Mac миналата година, iPhone 12 и много други. Apple е длъжна да представи тези документи в ЕИО преди пускането на новите си продукти.

Миналата година надеждният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че Apple Watch Series 7 ще получи редизайн. Джон Просър също прогнозира, че следващите смарт часовници на компанията ще се отличават с плосък дизайн, подобен на този на iPhone 12 и ще има нов зелен цвят, представен за пръв път.

Накрая Bloomberg съобщи, че Apple Watch Series 7 ще включва по-тънки рамки на дисплея, по-бърз процесор и “актуализирана ултра широколентова функционалност”. Това би представлявало първия значим редизайн след Series 4, която беше пусната през 2018 година. Съобщава се още, че Apple е искала да добави сензор за телесна температура, но тази функция може да е отложена за следващата година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This