Изберете страница

Появи се информация за капацитета на iPhone 12

Слуховете предполагат, че събитието за стартиране на iPhone 12 ще се проведе на 13 октомври, като по-достъпните 5.4 и 6.1 инчови устройства ще бъдат доставени преди по-скъпите 6.1 и 6.7 Pro модели.

Джон Просър добави още интересна информация към това, което вече сме чували, като предостави подробности за първата доставка, която според него ще бъде изпратена на дистрибуторите на 5 октомври и ще включва 5.4 iPhone 12 mini и по-евтиния 6.1 инчов модел. Просър посочва още, че Pro моделите ще бъдат обявени на същото събитие, но ще се доставят по-късно през ноември.


Според него по-достъпните устройство ще се предлагат с капацитет от 64, 128 и 256 GB, което всъщност си противоречи с друго негово твърдение от май месец тази година, когато обяви, че линията iPhone 12 ще стартира със 128 GB памет. Обяснението на Просър за това противоречие е, че по-старата информация е била дадена дори преди да е стартирал тестът за валидиране на производството и всъщност само iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max ще започват от 128 GB.

Всъщност Просър е източник със смесени резултати, що се отнася до информацията за плановете на Apple. През август той заяви, че нови модели Apple Watch и iPad ще бъдат представени чрез прессъобщение, като по-късно дори посочи датата 8 септември, но на този ден не бяха обявени нови продукти. Вместо това Apple изпрати покани за своето събитие Time Flies, където седмица по-късно представи новите часовници и таблети. По-рано този месец обаче, Просър беше точен, като каза, че осмото поколение iPad и по-евтин Apple Watch ще дебютират по време на събитието, но няма да видим iPhone или слушалките AirPods Studio.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This