Изберете страница

Apple ще представи четири iPhone, два Apple Watch и нов iPad

Apple още не е съобщила кога ще проведе есенното си събитие, за да обяви новите продукти и има спекулации, че то ще бъде разделено на две части.

Отдавна се очава компанията да представи четири модела iPhone, които ще са и първите й устройства, поддържащи 5G. Нов доклад обаче потвърждава това, като добавя и информация за няколко други устройства, които трябва да пристигнат в следващите месеци.

Според Bloomberg, Apple е поръчала 75 милиона iPhone за старта тази година, което е приблизително в съответствие с миналогодишния брой. В допълнение към четирите модела iPhone с безжични скорости от пето поколение, различен дизайн и по-широк избор от размери на екрана, компанията планира да представи iPad Air, който ще включва екран от край до край и две нови версии Apple Watch. На път са още по-малкият вариант на HomePod и нови слушалки, които обаче няма да носят марката Beats, посочва още изданието.

В доклада си Bloomberg пише, че iPhone ще са разделени на два модела в основния и два във високия клас, като и четирите ще поддържат 5G и ще имат OLED екрани. Всички ще са с актуализиран дизайн с остри ръбове и за пръв път ще видим тъмносин вариант. Заедно с телефоните разбира се ще пристигне официално и iOS 14, която за пръв път беше представена на конференцията на разработчиците на Apple през юни.

Що се отнася до Apple Watch, в доклада се посочва, че новата серия ще съдържа и модел от по-нисък клас, който ще се конкурира с Fitbit и други носими устройства на по-ниска цена.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This