Изберете страница

Как да гледаме голямото есенно събитие на Apple на различни устройства?

Всички ние със затаен дъх очакваме голямото есенно събитие, на което Apple ще представи новите си устройства и най-вече десетия юбилеен модел iPhone. То ще се проведе на 12 септември от 20 часа наше време. Повечето от вас знаят как да го гледат на живо, а за тези, които не знаят, сега ще обясним на кратко:

tvOS

Ако разполагате с Apple TV, свързана с телевизор с висока разделителна способност, то вие сте късметлии, защото това е може би най-комфортния начин да станете свидетели на грандиозното събитие. За да го направите, трябва да имате второ или трето поколение Apple TV, работещо с версия на фирмуера 6.2 или по-висока, или разбира се сегашното четвърто поколение, което разполага с tvOS и на него можете да изтеглите приложението Apple Events от App Store.

iOS

Наличието на устройство, работещо с iOS определено е най-лесният и мобилен начин за гледане на събитието на Apple. Всичко, от което се нуждаете е iPhone, iPad или iPod touch с iOS 9.0 или по-нова версия и възможността да посетите линка през Safari.

macOS

Ако сте заклет фен на екосистемата на Apple, почти сигурно е, че имате Mac. Ако е така, за да проследите събитието, трябва да имате инсталирана macOS 10.11 или по-висока версия и разбира се Safri, през който да отворите линка.

Windows

Потребителите на Windows 10 също вече имат възможността да гледат на живо евентите на компанията, чрез браузъра Edge и посещение на линка.

Android

Ако сте Android потребител, но все па ксе интеерсувате от новите устройства на Apple, ще трябва да изтеглите VLC от Google Play, да отворите менюто и да изберете Stream, въвеждайки следния URL адрес: http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u

Това е съвсем на кратко, ако имате желание, винаги може да се намери възможност, да се запознаете с новите модели iPhone още на 12 септември вечерта и да се потопите в неповторимата атмосфера на събитията на Apple, а и да видите за пръв път новата конферентна зала Steve Jobs Theater в Apple Park.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This