Изберете страница

Цветовате Piano Black и Dark Black за iPhone 7 отново се потъврждават

Както знаете, много от слуховете за новия iPhone 7 наблягат на появата на нови цветови варианти и последните, които чухме са за Piano Black и Dark Black – лъскаво черно и матово черно.

Две снимки, публикувани в Twitter вчера от добре познатият ни лейкър The Malignant, намекват отново за двата нюанса черно, които потребителите очакват с нетърпение.

Всъщност снимките не са на самия iPhone, а на стикери, които се използват за идентифициране на тестови модели и са били заснети във Foxconn. Информацията на тях сочи, че са били етикетирани именно Piano Black и Dark Black бройки.

На първият се вижда, че моделът в матово черно е 128 GB, а лъскавият му колега е 256 GB, което за пореден път потвърждава спекулациите, че Piano Black нюансът ще бъде ексклузивен за устройствата с голяма вградена памет. Също така, това е и косвено доказателство за самите модели, които според слуховете ще разполагат с 32/128/256 GB вътрешна памет.

Ако дадем воля на въображението си и си представим новите iPhone 7 в тези черни нюанси, със сигурност можем да кажем, че ще изглеждат прекрасно. Разбира се остава малкият проблем с остатъчните отпечатъци върху лъскавата черна повърхност при Piano Black, но това е пренебрежимо малко неудобство на фона на красотата на черните нюанси.

Що се отнася до козметичните проблеми, които предизвикаха спирането на черните модели след iPhone 5 – олющване и лесно надраскване, можем само да се надяваме, че използваният процес на анодизация ще направи металният гръб на устройствата не толкова податливи на подобни влияния. Със сигурност компанията си е взела поука от грешката преди 4 години и няма да си позволи да я повтори отново.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This