Изберете страница

Изображения показват как може да изглежда новия Apple Watch Pro

Дългоочакваното събитие на Apple е само след около 12 часа, но слуховете за предстоящите устройства, които ще видим, не секват. Най-интересен може би е новият Apple Watch Pro, който ще дебютира с подсилен титаниев корпус, по-голям, плосък дисплей и нов физически бутон, за да служи на любителите на екстремни спортове.

Нови рендери, създадени от концептуалния дизайнер Ян Зелбо и Паркър Отолани, визуализират устройството, базирайки се на изтеклите по-рано CAD изображения. Apple Watch Pro ще пристигне с нов дизайн за пръв път, след Apple Watch Series 4 – с по-малко извивки и изцяло плосък дисплей, който ще е и значително по-голям от този в Series 7 и 8.

Корпусът на часовника е извит и освен Digital Crown има и физически бутон, като и двата са поставени върху изпъкнала зона от дясната страна на часовника, за да бъдат по-лесно достъпни. Самата коронка също е преработена и има по-изпъкнал релеф.

От лявата страна ще има изцяло нов физически бутон, подобен на другия, който според слуховете ще може да се конфигурира по желание с най-използваните функции.

С по-големия дисплей ще се уголемят и визуалните елементи в watchOS. Очаква се екранът на Apple Watch Pro да е с размер около 1.99”, а корпусът му да е 49 мм.

С новия часовник ще пристигнат и нови циферблати и каишки, предназначени специално за него, но се очаква той да е поне до някъде съвместим и със старите каишки. Цената му обаче няма да е за всеки джоб – някъде между 900 и 1000 долара, което ще го направи най-скъпият модел в гамата на Apple.

Разбира се всичко това са само слухове и спекулации, а как ще изглежда Apple Watch Pro и какви ще са преимуществата му, ще научим довечера в 20 часа българско време.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This