Изберете Страница

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара.

Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще запази базовата си цена от 799 долара за трета поредна година, въпреки оскъпяването на производството и проблемите по веригата за доставки. Според блога компанията е взела това решение, за да се противопостави на стагнацията глобалния на пазара на самртфони.

Разбира се тази година няма да има модел mini, чиято цена започваше от 699 долара и този ход до някъде може да се разглежда като поскъпване, но всъщност цената на iPhone 13 също беше 799 долара, както и тази на неговия предшественик iPhone 12.

По тази логика можем да предположим, че новият модел iPhone 14 Max с 6.7” дисплей ще струва 899 долара, но не е ясно какви ще са цените на двата Pro модела, които ще пристигнат с множество подобрения и ключови разлики с останалите два базови варианта. Все пак до премиерата на серията iPhone 14 има малко повече от месец и до тогава може да научим още подробности за нея.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Откакто Apple създаде iPadOS, актуализациите на софтуера за таблети излизаха заедно с тези за iPhone, това обаче може да се промени следващия месец, твърди Bloomberg. Apple планира да отложи пускането на iPadOS 16 с около месец, в сравнение с iOS 16, която ще излезе...

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават – Pro моделите ще имат и по-добър OLED панел, твърдят последните слухове. Samsung Display ще използва по-усъвършенствани материали за панелите на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, пише The Elec. Samsung ще използва...

Появиха се още доказателства за Always-On Display на iPhone 14 Pro

Появиха се още доказателства за Always-On Display на iPhone 14 Pro

Слуховете сочат, че предстоящите модели iPhone 14 Pro и 14 Pro Max ще предложат функцията Always-On Display, подобна на тази в Apple Watch. Препратки как ще изглежда тя има и в последната бета версия на Xcode 14. Както отбелязва в Twitter Стив Мозер, бета версията...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This