Изберете страница

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара.

Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще запази базовата си цена от 799 долара за трета поредна година, въпреки оскъпяването на производството и проблемите по веригата за доставки. Според блога компанията е взела това решение, за да се противопостави на стагнацията глобалния на пазара на самртфони.

Разбира се тази година няма да има модел mini, чиято цена започваше от 699 долара и този ход до някъде може да се разглежда като поскъпване, но всъщност цената на iPhone 13 също беше 799 долара, както и тази на неговия предшественик iPhone 12.

По тази логика можем да предположим, че новият модел iPhone 14 Max с 6.7” дисплей ще струва 899 долара, но не е ясно какви ще са цените на двата Pro модела, които ще пристигнат с множество подобрения и ключови разлики с останалите два базови варианта. Все пак до премиерата на серията iPhone 14 има малко повече от месец и до тогава може да научим още подробности за нея.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This