Изберете Страница

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара.

Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще запази базовата си цена от 799 долара за трета поредна година, въпреки оскъпяването на производството и проблемите по веригата за доставки. Според блога компанията е взела това решение, за да се противопостави на стагнацията глобалния на пазара на самртфони.

Разбира се тази година няма да има модел mini, чиято цена започваше от 699 долара и този ход до някъде може да се разглежда като поскъпване, но всъщност цената на iPhone 13 също беше 799 долара, както и тази на неговия предшественик iPhone 12.

По тази логика можем да предположим, че новият модел iPhone 14 Max с 6.7” дисплей ще струва 899 долара, но не е ясно какви ще са цените на двата Pro модела, които ще пристигнат с множество подобрения и ключови разлики с останалите два базови варианта. Все пак до премиерата на серията iPhone 14 има малко повече от месец и до тогава може да научим още подробности за нея.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This