Изберете Страница

Цената на iPhone 12 може би ще започва от 649 долара

Въпреки многобройните слухове за забавяне на новите модели iPhone тази есен, интересни догадки около тях далеч не липсват напоследък. Най-новата информация касае някои технически характеристики, като размери на дисплеите, брой сензори на камерите, но и стартова цена, която несъмнено интересува доста от потребителите.

Според Джон Просър, Apple ще пусне четири варианта на 5G iPhone тази година, като всички те ще разполагат с OLED дисплеи. Единият iPhone 12 ще има 5.4 инчов екран, а другият – 6.1 инчов, като и двата ще предлагат двойна камера, а цената на по-малкия модел ще започва от 649 долара, докато при по-големият вече ще нарасне до 749 долара за базовата конфигурация.


Следва iPhone 12 Pro отново с 6.1 инчов дисплей, тройна камера с LIDAR сензор и цена от 999 долара, а най-скъп разбира се ще е iPhone 12 Pro Max, който ще предложи 6.7 инчов OLED екран и тройна камера с LIDAR сензор на цена от 1099 долара. Според предишни слухове, най-големият омдел ще дойде с по-тънки рамки и по-малък прорез с променена кривина, а дисплеят му може да е със 120 Hz честота на опресняване и функция Pro Motion.

Двата Pro модела ще имат 10-15% по-силни високоговорители, а USB Type-C портът ще трябва да изчака, тъй като дуото отново ще е с Lightning порт.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This