Изберете страница

Цената на iPhone 12 може би ще започва от 649 долара

Въпреки многобройните слухове за забавяне на новите модели iPhone тази есен, интересни догадки около тях далеч не липсват напоследък. Най-новата информация касае някои технически характеристики, като размери на дисплеите, брой сензори на камерите, но и стартова цена, която несъмнено интересува доста от потребителите.

Според Джон Просър, Apple ще пусне четири варианта на 5G iPhone тази година, като всички те ще разполагат с OLED дисплеи. Единият iPhone 12 ще има 5.4 инчов екран, а другият – 6.1 инчов, като и двата ще предлагат двойна камера, а цената на по-малкия модел ще започва от 649 долара, докато при по-големият вече ще нарасне до 749 долара за базовата конфигурация.


Следва iPhone 12 Pro отново с 6.1 инчов дисплей, тройна камера с LIDAR сензор и цена от 999 долара, а най-скъп разбира се ще е iPhone 12 Pro Max, който ще предложи 6.7 инчов OLED екран и тройна камера с LIDAR сензор на цена от 1099 долара. Според предишни слухове, най-големият омдел ще дойде с по-тънки рамки и по-малък прорез с променена кривина, а дисплеят му може да е със 120 Hz честота на опресняване и функция Pro Motion.

Двата Pro модела ще имат 10-15% по-силни високоговорители, а USB Type-C портът ще трябва да изчака, тъй като дуото отново ще е с Lightning порт.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This