Изберете страница

Цената на iPhone 12 може би ще започва от 649 долара

Въпреки многобройните слухове за забавяне на новите модели iPhone тази есен, интересни догадки около тях далеч не липсват напоследък. Най-новата информация касае някои технически характеристики, като размери на дисплеите, брой сензори на камерите, но и стартова цена, която несъмнено интересува доста от потребителите.

Според Джон Просър, Apple ще пусне четири варианта на 5G iPhone тази година, като всички те ще разполагат с OLED дисплеи. Единият iPhone 12 ще има 5.4 инчов екран, а другият – 6.1 инчов, като и двата ще предлагат двойна камера, а цената на по-малкия модел ще започва от 649 долара, докато при по-големият вече ще нарасне до 749 долара за базовата конфигурация.


Следва iPhone 12 Pro отново с 6.1 инчов дисплей, тройна камера с LIDAR сензор и цена от 999 долара, а най-скъп разбира се ще е iPhone 12 Pro Max, който ще предложи 6.7 инчов OLED екран и тройна камера с LIDAR сензор на цена от 1099 долара. Според предишни слухове, най-големият омдел ще дойде с по-тънки рамки и по-малък прорез с променена кривина, а дисплеят му може да е със 120 Hz честота на опресняване и функция Pro Motion.

Двата Pro модела ще имат 10-15% по-силни високоговорители, а USB Type-C портът ще трябва да изчака, тъй като дуото отново ще е с Lightning порт.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This