Изберете Страница

Цената на iPhone 12 може би ще започва от 649 долара

Въпреки многобройните слухове за забавяне на новите модели iPhone тази есен, интересни догадки около тях далеч не липсват напоследък. Най-новата информация касае някои технически характеристики, като размери на дисплеите, брой сензори на камерите, но и стартова цена, която несъмнено интересува доста от потребителите.

Според Джон Просър, Apple ще пусне четири варианта на 5G iPhone тази година, като всички те ще разполагат с OLED дисплеи. Единият iPhone 12 ще има 5.4 инчов екран, а другият – 6.1 инчов, като и двата ще предлагат двойна камера, а цената на по-малкия модел ще започва от 649 долара, докато при по-големият вече ще нарасне до 749 долара за базовата конфигурация.


Следва iPhone 12 Pro отново с 6.1 инчов дисплей, тройна камера с LIDAR сензор и цена от 999 долара, а най-скъп разбира се ще е iPhone 12 Pro Max, който ще предложи 6.7 инчов OLED екран и тройна камера с LIDAR сензор на цена от 1099 долара. Според предишни слухове, най-големият омдел ще дойде с по-тънки рамки и по-малък прорез с променена кривина, а дисплеят му може да е със 120 Hz честота на опресняване и функция Pro Motion.

Двата Pro модела ще имат 10-15% по-силни високоговорители, а USB Type-C портът ще трябва да изчака, тъй като дуото отново ще е с Lightning порт.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This